Justitie

Prim-procurorul Viorel Teliceanu, precizări importante legate de poliţistul suspectat că ar fi molestat doi copii

Agentul de la Poliţia Rutieră Bucureşti Eugen Stan, suspectat că ar fi molestat doi copii, a fost depistat cu ajutorul imaginilor video surprinse într-un lift.
 
Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, spune că, la acest moment, anchetatorii pot folosi imaginile respective, dar situaţia ar putea să fie alta dacă modificările aduse legilor justiţiei vor intra în vigoare.
 
„La acest moment, imaginile se pot folosi ca mijloace de probă. Dar într-o presupusă viitoare schimbare a codurilor, nu am mai putea discuta de astfel de situaţii“, a mai adăugat Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Reamintim că, într-un interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanţa, Viorel Gabriel Teliceanu arăta că, „în viitor, nu vom mai putea folosi aceste imagini. Singura posibilitate de a identifica autorul este folosirea martorilor, realizarea unor portrete-robot. Este posibil să nu existe martori. Oamenii pot fi subiectivi. Faptele respective pot rămâne cu autor necunoscut. (...) Şi în aceste situaţii există posibilitatea să nu poţi să demarezi o anchetă. În varianta modificărilor, se preconizează ca înregistrările video să nu poată fi utilizate dacă sunt făcute de o terţă persoană. Se încearcă introducerea nulităţii absolute. Nu se lasă nici măcar la limita aprecierii judecătorului“.
 
Citeşte şi:
 
Interviu cu prim-procurorul Viorel Teliceanu „Mai avem să ajungem în situaţia de a ne cere scuze inculpaţilor că îi deranjăm“ (video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Dax

10 Jan, 2018 09:44

Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia este CASTRAREA !

Articole asemanatoare

Interviu cu prim-procurorul Viorel Teliceanu „Mai avem să ajungem în situaţia de a ne cere scuze inculpaţilor că îi deranjăm“ (video)

23 Dec 2017 4789

Parchetul General al României a anunţat cine va conduce Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa până în septembrie

06 Mar 2017 1089

Judecătorul Arhip se pronunţă azi în dosarul medicului Victor Boţ, acuzat de viol

19 Jan 2017 1160

Judecătorul Alexandru Arhip îl pune din nou în libertate pe medicul Victor Boţ, acuzat de viol

08 Dec 2016 1014

Este acuzat de viol Medicul homeopat Victor Boţ din nou în faţa judecătorului Alexandru Arhip

25 Nov 2016 1533

Ar trebuie să-şi cumpere românii arme pentru autoapărare? Ce spune un procuror

25 Nov 2016 1524

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ rămâne în arest

16 Nov 2016 933

Medicul homeopat Victor Emanuel Boţ rămâne în spatele gratiilor

05 Nov 2016 1211

Medicul Emanuel Boţ, acuzat de viol, din nou aproape de libertate, graţie judecătorului Arhip

02 Nov 2016 1441

Şef nou la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Cine este, de unde vine şi ce avere are

12 Sep 2016 6949

Judecători şi procurori noi la Constanţa

18 Jan 2014 1971

Iată calendarul exact stabilit de INM Ei sunt judecătorii şi procurorii constănţeni declaraţi admişi la examenul de capacitate

10 Sep 2013 2933

Judecat pentru trafic de droguri Osândit definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare

13 Sep 2012 1096

Sorin Andrei, noul presedinte al PNL Mangalia

15 Mar 2010 1778

TNL Constanta si-a infiintat Birou Permanent

24 Apr 2007 1155

Trei traficanti de droguri isi asteapta sentinta

01 Mar 2007 997