Prim-procurorul Viorel Teliceanu, precizări importante legate de poliţistul suspectat că ar fi molestat doi copii

Agentul de la Poliţia Rutieră Bucureşti Eugen Stan, suspectat că ar fi molestat doi copii, a fost depistat cu ajutorul imaginilor video surprinse într-un lift.
 
Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, spune că, la acest moment, anchetatorii pot folosi imaginile respective, dar situaţia ar putea să fie alta dacă modificările aduse legilor justiţiei vor intra în vigoare.
 
„La acest moment, imaginile se pot folosi ca mijloace de probă. Dar într-o presupusă viitoare schimbare a codurilor, nu am mai putea discuta de astfel de situaţii“, a mai adăugat Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Reamintim că, într-un interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanţa, Viorel Gabriel Teliceanu arăta că, „în viitor, nu vom mai putea folosi aceste imagini. Singura posibilitate de a identifica autorul este folosirea martorilor, realizarea unor portrete-robot. Este posibil să nu existe martori. Oamenii pot fi subiectivi. Faptele respective pot rămâne cu autor necunoscut. (...) Şi în aceste situaţii există posibilitatea să nu poţi să demarezi o anchetă. În varianta modificărilor, se preconizează ca înregistrările video să nu poată fi utilizate dacă sunt făcute de o terţă persoană. Se încearcă introducerea nulităţii absolute. Nu se lasă nici măcar la limita aprecierii judecătorului“.
 
Citeşte şi:
 
Interviu cu prim-procurorul Viorel Teliceanu „Mai avem să ajungem în situaţia de a ne cere scuze inculpaţilor că îi deranjăm“ (video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Dax

10 Jan, 2018 09:44

Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia este CASTRAREA !

Articole asemanatoare

Registrul persoanelor condamnate pentru infracțiuni de natură sexuală. Cu poze și date personale. Nu avem, dar îmi doresc așa ceva

04 Feb 2021 2857

Ziua Europeană a Protecției Datelor – GDPR și infracțiunile cu violență

28 Jan 2021 737

Interviu cu șeful Secției Urmărire Penală din Parchetul Tribunalului Constanța Ce spune procurorul Viorel Teliceanu despre dosarele „îngropate“, bullying și GDPR

25 Jan 2021 2002

CSM a decis cine va conduce Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa

14 May 2020 1269

Procurorul Viorel Teliceanu rămâne delegat în Parchetul Tribunalului Constanţa, pe o funcţie de execuţie

10 Oct 2019 1492

Constanţa. Noi amănunte în dosarul morţii judecătoarei Mihaela Şerban (video)

06 Jun 2019 2749

Viorel Teliceanu nu mai este şeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa

29 Mar 2019 2817

Continuă protestele procurorilor constănțeni!

11 Mar 2019 1225

Continuă protestele în justiţia din Constanţa!

04 Mar 2019 978

O nouă zi de protest Procurorii şi judecătorii protestează în faţa Judecătoriei Constanţa (video)

01 Mar 2019 2294

Prima zi de protest în justiţia din Constanţa Procurorul-şef Gabriel Teliceanu - „Nu este suficient să ne exprimăm nemulțumirile la o cafea“

25 Feb 2019 2230

UPDATE. La protest se alătură şi DNA Constanţa Decizie fără precedent. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa îşi suspendă activitatea

22 Feb 2019 2448

Interviu cu Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa „Motivele pentru care se propune revocarea procurorului general Augustin Lazăr sunt aproape nelegale“ (video)

27 Oct 2018 2756

Procurorii din Constanţa reacţionează ferm după decizia CCR „Ceea ce era de neimaginat în ultimii 15 ani poate deveni o realitate“

31 May 2018 6934

Interviu cu prim-procurorul Viorel Teliceanu „Mai avem să ajungem în situaţia de a ne cere scuze inculpaţilor că îi deranjăm“ (video)

23 Dec 2017 7223