Prima condamnare după bătaia din fața clubului EGO din Mamaia (video)

  • Inculpatul a purtat asupra sa un cuțit cu lamă retractabilă în clubul EGO din stațiunea Mamaia.
  • Mai mult, el a lovit un alt bărbat, dintr-o tabără adversă.

Judecătoria Constanța a decis ieri condamnarea unui tânăr implicat în fața clubului EGO din Mamaia, din luna august 2019.
 
Cel în cauză a luat un an și patru luni de închisoare cu suspndare pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Decizia Judecătoriei Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În concret, în sarcina inculpatului s-a reținut că, în seara de 15/16.08.2019, a purtat asupra sa un cuțit cu lamă retractabilă în clubul EGO din stațiunea Mamaia pe care, la ieșirea din club, l-a folosit îndreptându-l amenințător către un grup de persoane adverse, și tot în afara clubului, în același context, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în față unui cetățean, din cauza căruia acesta din urmă a căzut. Ulterior, inculpatul i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul, acțiuni săvârșite în public și care au indus un sentiment de teamă în rândul persoanelor prezente.
 
Detaliat, probatoriul administrat în cauză a relevat că, în dimineața zilei de 16.08.2019, în fața clubului EGO din stațiunea Mamaia a avut loc un conflict între două grupuri de persoane care plecau de la club, motivat de faptul că unul dintre membrii grupărilor o hărțuia pe fosta sa prietenă, ce se afla în compania celeilalte grupări. Asta a dus la un haos generalizat soldat inclusiv cu vătămarea unor persoane și inducerea unei stări de temere în rândul publicului.
 

Cu BMW-ul peste prieten

 
Mai mult, în cadrul conflictului au fost folosite inclusiv arme neletale, deținute în mod neautorizat.
                                 
În sarcina inculpatului N. I. S. s-a reținut că, în dimineața zilei de 16.08.2019, a condus autoturismul marca BMW X6, demarând în trombă din fața clubului EGO din stațiunea Mamaia, și din cauza neatenției l-a accidentat pe prietenul său, O. M. G., trecând cu autoturismul peste el, și producându-i astfel leziuni ce au necesitat 100 de zile îngrijiri medicale, după care a fugit de la locul producerii accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului. Ulterior, șoferul a refuzat solicitarea poliției de supunere la recoltarea de probe biologice în vederea identificării prezenței alcoolului și substanțelor cu efect psihoactiv, în sânge. Mai mult, în sarcina aceluiași inculpat s-a mai reținut că l-a ajutat pe inculpatul S. B. să continue privarea de libertate a persoanei vătămate C. A. B., în sensul că, după ce S. B. a introdus-o cu forța pe persoana vătămată în autoturism, a demarat și a condus autoturismul marca BMW X6 pe ruta stațiunea Mamaia – oraș Ovidiu, iar la solicitarea expresă a persoanei vătămate să oprească pentru a coborî, a refuzat, continuând deplasarea.
 
În sarcina inculpatului S. B. s-a reținut că a introdus-o cu forța pe persoana vătămată C. A. B., în autoturismul marca BMW X6, a inițiat și a întreținut un conflict, trăgând, în spațiu public, cu un pistol neletal spre persoanele cu care a intrase în conflict, deținând atât pistolul cu care a tras cât și celălalt pistol care a fost identificat de organele de poliție în autoturismul său fără autorizație și astfel a indus o stare de temere în rândul persoanelor prezente în fața clubului EGO.
 

Cu box-ul la club

 
În sarcina inculpatului M. F. L. s-a reținut că, în noaptea de 15/16.08.2019, în fața clubului EGO din stațiunea Mamaia, prin folosirea de amenințări – cu un box – i-a sustras persoanei vătămate M.G.S. suma de 80 de lei, și, în dimineața zilei 16.08.2019, tot în fața clubului EGO, a introdus-o cu forța pe persoana vătămată C. A. B., în autoturismul marca BMW X6. În sarcina inculpatului M. A. G. s-a reținut că, în seara de 15/16.08.2019, a purtat asupra sa un cuțit în clubul EGO din stațiunea Mamaia și apoi, în dimineața zilei de 16.08.2019, l-a scos la vedere la ieșirea din club, în contextul conflictului sus-amintit, conform procurorilor.

 
Trimiterea în judecată din cursul procesului penal nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție.



Citește și
 
DNA Constanța, dosar cu un prejudiciu de peste peste 31 milioane euro. Cine sunt inculpații și ce s-a întâmplat cu procesul în ultimele 16 luni

Tentativă de omor în Portul Constanța! Prima condamnare

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alertă la pompieri. Un incendiu a izbucnit în stațiunea Mamaia

13 Jul 2021 1561

Patronii din Mamaia își pregătesc cluburile pentru sezonul estival (galerie foto)

12 Apr 2021 2245

Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia! Condamnări definitive

17 Dec 2020 2204

Focuri de armă și un tânăr călcat de un BMW X6 în fața clubului EGO din Mamaia. Dosarul, amânat pentru luna mai (video)

09 Apr 2020 3014

Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia! Primul termen în instanţă, 1 aprilie (video)

09 Mar 2020 2746

Parcarea publică din faţa clubului Ego din Mamaia Nord, amenajată de municipalitate

12 Feb 2020 3446

Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia! Trei persoane, plasate sub control judiciar (video)

08 Feb 2020 3523

Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia. Începe judecata (video)

30 Nov 2019 2538

Scandal monstru în faţa clubului EGO din Mamaia! Ce a anunţat ieri Judecătoria Constanţa (video)

26 Nov 2019 2847

Scandal în faţa clubului EGO! Mai multe persoane trimise în judecată

10 Oct 2019 1889

UPDATE Scandal cu focuri de armă în Mamaia (galerie foto + video)

16 Aug 2019 14276

Premieră în România O seară de Bouzoukia Live, pregătită de celebrul interpret grec Matthaios Giannoulis, alături de Ionuţ Galani

12 May 2018 6882

Formaţia Pindu, Marian Cozma Band şi Nikolaos Papadopoulos, într-un spectacol la Constanţa

15 Apr 2017 6597

Concert Ruby la Constanţa

22 Feb 2017 2866

Unde te poţi distra de Revelion la Constanţa (galerie foto)

28 Dec 2016 4648