Justitie

Primăria Constanţa, amendată în problema locurilor de joacă. Sancţiunea a fost anulată. Soluţia, contestată

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa a contestat decizia Judecătoriei Constanţa prin intermediul căreia a anulat amenda (în valoare de 30.000 de lei) primită de Primăria Constanţa, în contextul inventarierii locurilor de joacă din municipiul Constanţa.
 
Contestaţia Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa va fi soluţionată de judecătorii Tribunalului Constanţa.
 
Amintim că, potrivit lui Horia Constantinescu, comisar-şef adjunct al CJPC Constanţa, amenda a fost aplicată pentru obstrucţionarea controlului, la momentul declanşării acţiunii de verificare vizând locurile de joacă.
 
Judecătoria Constanţa, în primă instanţă, a admis plângerea formulată de către petentul Municipiul Constanţa, prin Primar, în contradictoriu cu intimatul Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor - Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Sud-Est Galaţi, Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa. Pe cale de consecinţă, instanţa a anulat procesul-verbal de contravenţie seria ANPC nr. 0817066/25.09.2017.
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Constanţa, amendată în problema locurilor de joacă. Sancţiunea a fost anulată definitiv

20 Dec 2018 368

SSC Farul, pe loc de retrogradare. Lupta din subsol e tot mai aprigă! „Marinarii“ încheie anul 2018 cu un meci cu UTA, la Constanţa

04 Dec 2018 1003

Un loc de joacă urmează să fie amenajat în Cobadin. În ce zonă va fi amplasat

12 Oct 2018 520

Pavilionul Expoziţional se dotează cu loc de joacă pentru copii

03 Aug 2018 446