Procesul pentru centrul medical din Medeea, rămas „fără obiect“

  • Completul de judecată a constatat „rămasă fătă obiect contestația la executarea formulată“.
  • Dosarul are numărul 8987/212/2020, fiind înregistrat pe rolul Secției civile a Judecătoriei Constanța.
  • În luna martie, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța  a obținut o decizie de evacuare a spațiului medical din cartierul constănțean Medeea.
Magistrații Judecătoriei Constanța au închis dosarul în care Centrul de Diagnostic și Tratament Dr. Ciovică, din oraș, formulase o contestație la executarea silită demarată de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța pentru spațiul medical din cartierul Medeea.
Potrivit minutei hotărârii instanței de judecată, completul a constatat „rămasă fătă obiect contestația la executarea formulată“. Mai mult, Centrul de Diagnostic și Tratament Dr. Ciovică a fost obligat să plătească Spitalului de Boli Infecțioase suma de 1.000 de lei, cu titlul de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariul avocatului.

Decizia poate fi atacată în apel

Hotărârea Judecătoriei Constanța poate fi atacată în apel și vine pe fondul renunțării la contestație formulate de reprezentanții Centrului de Diagnostic și Tratament Dr. Ciovică.
Litigiul în instanță s-a ivit după ce, în luna martie, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța  a obținut o decizie de evacuare a spațiului medical din cartierul constănțean Medeea, împotriva Centrului Medical Dorobanți SRL.
Dosarul are numărul 8987/212/2020, fiind înregistrat pe rolul Secției civile a Judecătoriei Constanța. În această cauză, Centrul de Diagnostic și Tratament Dr Ciovică SRL a contestat executarea silită demarată de Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța.
Neînțelegerile dintre cele două părți are legătură cu spațiul din zona Medeea, pe care Centrul Medical Dorobanți SRL îl închiriase anterior de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Odată cu izbucnirea epidemiei de coronavirus în România, Spitalul de Boli Infecțioase a solicitat în instanță ca spațiul din Medeea să fie pus la dispoziția sa, pentru a deveni centru de primire și tratare a pacienților diagnosticați cu Covid-19.
În cazul în care se va declara apel împotriva hotărârii pronunțate de Judecătoria Constanța, cazul va ajunge în atenția Tribunalului.

Citește și:

Centru medical constănțean transformat în nou spital pentru pacienții cu Covid-19. Cine a luat decizia și de ce. Declarațiile părților
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Angajări Constanța Cauți un loc de muncă? Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa angajează

15 Apr 2024 763

LIVE Acțiune de protest la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța (FOTO+VIDEO)

03 Apr 2024 914

Spitalul de Boli Infecțioase Constanța va avea mansardă nouă! Ce firmă o va construi?

02 Apr 2024 560

Undă verde de la Mediu Proiectul viitorului corp de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, în linie dreaptă

16 Mar 2024 767

Municipalitatea trebuie să achite dr. Halichidis, fostul manager SCBI Constanța, salariile restante! Răspunsul Judecătoriei la contestarea executării (MINUTA)

13 Mar 2024 1097

Primarul Municipiului Constanța, în instanță cu dr. Halichidis, fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase! Se contestă executarea

29 Feb 2024 763

Ședință CLM Constanța Un proiect ce vizează Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, pe masa consilierilor locali (DOCUMENT)

29 Feb 2024 539

Primarul Constanței, Vergil Chițac, despre Spitalul Modular „Sunt extrem de mândru de toată munca depusă”

19 Feb 2024 1072

Romcontexpert SRL, un nou contract cu Primăria Constanța. Se va ocupa de auditul financiar pentru Spitalul de Boli Infecțioase (DOCUMENTE)

19 Feb 2024 700

LIVE VIDEO+TEXT Spitalul Modular din curtea Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța, inaugurat. Mai multe oficialități, prezente la eveniment (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Feb 2024 1489

Angajări Constanța Posturi vacante la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa. Vezi dacă îndeplinești cerințele

17 Feb 2024 2425

Undă verde de la Mediu pentru Spitalul de Boli Infecțioase Constanța! Ce investiție este vizată?

14 Feb 2024 722

Contractele directe de promovare și publicitate a unor proiecte derulate de Primăria Constanța ajung la Intermedia Services Top SRL! (DOCUMENTE)

10 Feb 2024 802

Date din proiect Cum va arăta viitorul corp de 4 etaje de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța (DOCUMENT)

05 Feb 2024 949

Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța angajează medici specialiști. Când are loc proba scrisă

17 Jan 2024 1014