Procurorii au reţinut un tânăr chiar în sediul Palatului de Justiţie din Constanţa. Care sunt acuzaţiile

Judecătoria Constanţa a dispus condamnarea, în primă instanţă, la cinci ani şi trei luni de închisoare, cu executare, a unui tânăr acuzat de tâlhărie calificată.
 
În rechizitoriul întocmit, procurorii din Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpatul, prin violenţă, i-a smuls unei femei de pe braţ o poşetă ce conţinea un telefon mobil, model mai vechi, 100 de lei şi câteva acte.
 
Victima le-a declarat poliţiştilor că, în momentul în care autorul s-a apropiat de ea, din spate, a lovit-o peste poşetă, s-a dezechilibrat şi a căzut la sol, iar gluga hainei i-a acoperit faţa, motiv pentru care nu a reuşit să reţină semnalmentele inculpatului. La puţin timp, femeia şi-a găsit poşeta într-un parc, dar era goală.
 
În final, prin metode specifice, identitatea inculpatului a fost descoperită. Tânărul a fost prins de poliţişti în sediul Palatului de Justiţie din Constanţa, unde lua parte la un alt proces. Imediat, inculpatul a recunoscut comiterea faptelor.
 
Judecătoria Constanţa a decis, în primă instanţă, condamnarea inculpatului la cinci ani şi trei luni de închisoare cu executare (contopire din alte dosare).
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa. Primul termen în apelul cauzei a fost stabilit pentru finele lunii septembrie.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Doi minori au tâlhărit o femeie, pe stradă. Unul dintre ei, arestat preventiv

20 Apr 2022 1538

Doi tineri, reținuți după ce ar fi smuls poșetele unor femei pe o stradă din Constanța

04 Mar 2022 1504

Şase ani de închisoare pentru o poşetă! „Recunosc! Regret cele întâmplate!“

05 Oct 2018 1561

Buletin de presă IPJ

02 Aug 2015 1569

Bărbat din Constanţa, reţinut pentru furt din poşetă

21 Feb 2015 1616

Tânăr din Constanţa, dus în arest Reţinut după ce ar fi agresat o femeie în plină stradă

03 Jul 2014 1897