Justitie

Procurorul Dănuţ Volintiru rămâne şeful Secţiei de combatere a corupţiei din DNA


Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât prelungirea delegării în funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a procurorului Dănuţ Volintiru. Delegarea este valabilă începând cu data de 20 septembrie, pe o perioadă de 3 luni, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii.
 
Funcţia de procuror-şef al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a fost ocupată de Gheorghe Popovici, acesta fiind înlocuit în februarie de Dănuţ Volintiru. 
 
La jumătatea lunii martie, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea activităţii la Direcţia Naţională Anticorupţie - nivel central a procurorului Gheorghe Popovici, începând cu data de 1.03.2019, şi continuarea activităţii acestuia la Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea (unitate de parchet de la care provine), începând cu aceeaşi dată.
 
De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcţia de procuror-şef adjunct al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie a lui Gheorghe Popovici, începând cu data de 1.03.2019. 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gheorghe Popovici, la Tulcea Dănuţ Volintiru va prelua şefia Secţiei de combatere a corupţiei din DNA

26 Feb 2019 1425

Procurorul DNA Dănuț Volintiru, acuzat că primește bani de la un învinuit în dosarul Dan Șova

23 Mar 2015 1834

Înlocuitorul lui Papici la secţia dosare grele a DNA şi numele sonore de la Constanţa

12 Nov 2013 1862

Gheorghe Popovici și Dănuț Volintiru, avizați favorabil de CSM pentru conducerea Secției I din DNA

11 Nov 2013 1081