Profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, a cerut să fie eliberat. Ce răspuns a primit

  • Profesorul a cerut înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu.
  • Tânărul a fost arestat preventiv la data de 18 septembrie 2020 de magistrații Judecătoriei Babadag.
  • Organele de cercetare penală ale au fost sesizate de mama unei minore cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale.

Profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, a cerut să fie eliberat. El a formulat o cerere de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu.

Solicitarea inculpatului a fost respinsă atât de magistrații Judecătoriei Babadag, cât și de cei ai Tribunalului Tulcea.

În schimb, judecătorii celor două instanțe au admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Babadag și au prelungit măsura arestului preventiv luată faţă de inculpat, pe o durată de 30 de zile,.

Conform procurorilor Parchetului Judecătoriei Babadag, profesorul de sport este acuzat de acte sexuale cu minore (trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată).

În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei, cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale.

În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale și dispunerea de măsuri preventive sunt instituții reglementate de Codul de Procedură Penală, care nu pot, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.


Citește și

A început procesul femeie și l-a terminat bărbat. Cazul s-a judecat la Constanța. Despre ce este vorba


Viața bate filmul!
Povestea unei constănțence care a aflat că sora ei trăiește, în timpul procesului pe care l-a deschis pentru a o declara moartă



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Începe judecata profesorului de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele

16 Apr 2021 1831

Profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, a fost trimis în judecată

20 Mar 2021 2409

Procurorii vor ca profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, să rămână în arest

08 Feb 2021 1582

Veste proastă pentru profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele

11 Dec 2020 1944

Magistrații au stabilit unde își va petrece următoarele 30 de zile profesorului de sport din Topolog acuzat de acte sexuale cu elevele

17 Oct 2020 2636

Lupul, paznic la oi Trei cazuri care au șocat educația din Dobrogea

21 Sep 2020 3037

Profesorul de sport din Topolog, acuzat de acte sexuale cu elevele, a fost arestat

18 Sep 2020 3476

Profesor de sport din Topolog, acuzat că a întreținut raporturi sexuale cu elevele

18 Sep 2020 5790