Justitie

Raluca Georgeta Ceaușu și Adina Florea, de la Parchetul Curții de Apel Constanța, cu cereri la CSM

Consiliul Superior al Magistraturii va analiza în ședința viitoare Nota Direcției Resurse Umane și Organizare nr. 19611/2017 privind cererea formulată de Raluca Georgeta Ceaușu, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, de continuare a activității după încetarea mandatului în funcția de conducere deținută.
 
De asemenea, CSM va avea în atenție și Nota Direcției Resurse Umane și Organizare nr. 20716/2017 privind cererea formulată de Adina Florea, procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, de continuare a activității după încetarea mandatului în funcția de conducere deținută.
 
În acest context, reamintim că Institutul Național al Magistraturii derulează concursul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea.
 
Concursul se organizează pentru ocuparea a 126 de posturi vacante de președinte și vicepreședinte de la curțile de apel, tribunale și judecătorii, precum și a 132 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim-procuror și prim-procuror adjunct de la parchetele de pe lână curțile de apel, tribunale și judecătorii.
 
Potrivit INM, Ionela Claudia Bojin, de la Judecătoria Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Constanța. Marius Cristian Epure, de la Curtea de Apel Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Apel Constanța. Și Constanța Ilie, tot din cadrul Judecătoriei Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Judecătoriei Constanța. Dan Iulian Năstase, judecător al Curții de Apel Constanța, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Curții de Apel Constanța. Asta în timp ce Florin Șurculescu, de la Tribunalul Tulcea, candidează pentru funcția de vicepreședinte al Tribunalul Tulcea.
 
În privința procurorilor, Gigel Marian Alexandru, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, candidează pentru funcția de procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța. Asta în timp ce Camelia Andrei, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, candidează pentru funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța.
Mihaela Elena Mergeane, din Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, delegată la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, candidează pentru funcția de procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța. Și Silvia Șișman Beatrice, fost procuror-șef al Direcției Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Constanța, din cadrul Parchetului Curții de Apel Constanța, candidează pentru funcția de procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța.
 
În prezent, Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța este condus de procurorul Gigi Valentin Ștefan, dar și de procurorii generali adjuncți Adina Florea și Raluca Georgeta Ceaușu.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Exclusiv - Elena Grecu a plecat la DNA De azi, Dobrogea are un nou procuror general

15 Jun 2016 4850

Gigel Marian Alexandru, în „luptă“ cu două doamne, pentru şefia Parchetului Curţii de Apel

13 Oct 2014 2904

Anunţuri 1 septembrie 2014

01 Sep 2014 1374

Trei doamne procuror vor să fie numite judecătoare

19 Mar 2014 825

Raluca Georgeta Ceauşu O şefă din Parchetul Curţii de Apel Constanţa vrea să fie judecător

15 Mar 2014 2518

Numită pe trei ani Procurorul Raluca Ceauşu, şef în Parchetul Curţii de Apel

19 May 2012 4540

Averea şi interesele Magistratul Ceauşu, propus şef de secţie la Parchetul Curţii de Apel

16 May 2012 3288

„Şefi" pe două judeţe Cine conduce Parchetul Curţii

07 Sep 2011 4888