S-a planificat un week-end de foc pentru procurorii constănțeni! Săptămâna viitoare vor susține proiectul managerial pentru funcțiile cheie

  • Miza cea mare este postul de procuror general al Dobrogei.
  • Lista este deschisă de magistratul Gigi Valentin Ștefan, în prezent procuror general al Constanței, programat la susținerea proiectului pe 19 septembrie.
  • Pentru susținerea proiectului este alocat fiecărui candidat un interval de circa 30 de minute.
Se anunță un week-end plin de emoții pentru anchetatorii dobrogeni. Aceștia au fost programați sâmbătă la susținerea proiectului managerial în cadrul concursului pentru funcțiile de conducere din parchete.

Miza cea mare este postul de procuror general al Dobrogei, pentru care s-a înscris doar magistratul Gigi Valentin Ștefan, în prezent delegat pe post.
Consiliul Superior al Magistraturii a făcut publică programarea candidaților la susținerea proiectului privind exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere, pentru procurorii înscriși în concurs.

Pentru funcțiile din Dobrogea, lista este deschisă de magistratul Gigi Valentin Ștefan, în prezent procuror general al Constanței, în baza delegării primite de la CSM.
Acesta va susține proiectul managerial în fața comisiei de examinare sâmbătă, 19 septembrie, de la ora 13.00, la sediul Institutului Național al Magistraturii, din Capitală.
Potrivit CSM, examinarea candidaților va începe la ora indicată în dreptul fiecărui parchet de pe lângă curte de apel, în ordinea stabilită.
Pentru susținerea proiectului este alocat fiecărui candidat un interval de circa 30 de minute, din care 15 minute pentru prezentarea lucrării și 15 minute pentru întrebări și răspunsuri.
 

Ordinea susținerii proiectelor

După procurorul Gigi Valentin Ștefan, pe lista CSM sunt programate Mihaela Mergeane și Beatrice Silvia Șișman, pentru funcțiile de procurori generali adjuncți ai Parchetului Curții de Apel Constanța.

Apoi, este programat la susținerea interviului prim-procurorul Parchetului Tribunalului Constanța, Gill Julien Grigore Iacobici, care s-a înscris pentru aceeași funcție, urmat de candidații pentru funcția de prim-procuror al Parchetului Tribunalului Tulcea, respectiv magistrații Marina Coca Crețu și Valentina Laura Grădină.

Urmează candidații pentru funcțiile de adjuncți ai Parchetelor de pe lângă Tribunale, respectiv Andra Georgiana Vasile, pentru Constanța, și Ana Maria Casian Mauna, pentru Tulcea.
În ordinea programărilor, următorul pe listă este candidatul pentru funcția de prim-procuror al Parchetului Judecătoriei Constanța, maggistratul  Mihai Alexandru Stanciu, acesta fiind urmat de procurorul Gabriela Rugea, pentru șefia Parchetului Judecătoriei Mangalia.

Programările continuă cu magistratul Dan Stepanencu, pentru funcția de prim procuror al Parchetului Judecătoriei Tulcea, dar și cu Giorgiana Violeta Apostol, pentru funcția de prim-procuror adjunct al Parchetului Judecătoriei Constanța.

Pentru Dobrogea, lista se încheie cu Ionuț Doru Blejușcă, pentru adjunct al Parchetului Judecătoriei Tulcea.



Citește și:

Un singur om vrea să fie șeful procurorilor din Dobrogea
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Procurorul general al Dobrogei și șefa DIICOT Constanța, printre reclamanți Mai mulți procurori din Constanța au dat în judecată Ministerul Public! Răspunsul Tribunalului (MINUTA)

05 Apr 2024 558

Din 1 februarie Teodora Elena Rotea, noul procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța

23 Jan 2024 729

Avere și interese Teodora Elena Rotea, propusă procuror general adjunct al Dobrogei! (DOCUMENTE)

21 Jan 2024 1033

De mâine, 10 ianuarie Procurorul Gigi Valentin Ștefan revine în conducerea Parchetului Curții de Apel Constanța!

09 Jan 2024 2057

Gigi Valentin Ștefan, propus procuror general adjunct al Parchetului Curții de Apel Constanța

05 Jan 2024 1210

Oficial, din prima zi a anului Magistratul Mihaela Elena Mergeane este noul procuror general al Dobrogei (DOCUMENTE)

02 Jan 2024 1236

Oficial Mihaela Elena Mergeane, numită procuror general al Dobrogei, de la 1 ianuarie 2024

29 Nov 2023 1480

Ce avere are magistratul Mihaela Elena Mergeane, procuror general adjunct al Dobrogei, viitor procuror general (DOCUMENTE)

22 Nov 2023 4159

Magistratul Mihaela Elena Mergeane va fi noul procuror general al Dobrogei! A luat 9,80 la testarea scrisă, a doua medie pe țară

22 Nov 2023 1995

#Dobrogea145 Gigi Valentin Ștefan, procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

17 Nov 2023 1792

Gigi Valentin Ștefan, procurorul general al Dobrogei, declarații despre nava care a explodat la Sulina

21 Sep 2023 1415

Ei sunt magistrații care vor să ocupe funcția de procuror general al Dobrogei (FOTO+DOCUMENT)

05 Sep 2023 2666

Știri justiție Constanța Concurs pentru scaunul de procuror general al Dobrogei! S-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor (DOCUMENT)

23 Aug 2023 1634

Știri justiție Constanța Cine conduce parchetele din Constanța și Dobrogea? Lista completă a procurorilor delegați sau detașați pe funcțiile de conducere

15 Aug 2023 6233

Postul de procuror general al Dobrogei, ocupat de Gigi Valentin Ștefan, scos la concurs de către Consiliul Superior al Magistraturii (DOCUMENT)

01 Aug 2023 3750