Justitie

S-a săturat de puşcărie! Un bărbat din Hârşova suspectat că şi-a violat nepoatele vrea în libertate. A primit un „bonus“

Curtea de Apel Constanţa a analizat ieri cererea individului de 47 de ani, din Hârşova, suspectat că şi-a violat nepoatele, de revocare ori de înlocuire a măsurii arestării preventive cu o măsură preventivă mai blândă. Din nefericire pentru el, instanţa i-a respins bărbatului solicitările. Hotărârea este definitivă.
 
„Bonus“, instanţa a menţinut măsura arestului preventiv al inculpatului, pe o perioadă de până la 60 de zile. Următorul termen a fost stabilit pentru 22 august.
 
Cazul a intrat în atenţia organelor de anchetă la începutul lunii noiembrie 2015, când o soră mai mare a celor două fete l-a reclamat pe unchiul lor, de 45 de ani. Fata nu a mai putut îndura suferinţa surorilor ei. Ea le-a povestit oamenilor legii că surorile ei ar fi fost violate în perioada 2012 - 2014 de unchiul lor.
 
Amintim că, pe data de 23 martie, Judecătoria Medgidia a dispus condamnarea individului la nouă ani şi patru luni de închisoare. Instanţa a luat act că persoanele vătămate nu s-au constituit părţi civile. Decizia Judecătoriei Medgidia a fost atacată la Curtea de Apel Constanţa.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două surori din Hârşova, violate de propriul unchi. Bărbatul a fost condamnat definitiv

17 Oct 2017 646

Un bărbat din Hârşova şi-ar fi violat nepoatele. Ce au decis, ieri, judecătorii

25 Aug 2017 673

Un bărbat suspectat că şi-a violat nepoatele, condamnat la nouă ani de închisoare, nemulţumit de sentinţă

03 May 2017 749

Violatorii din Vaslui, terorizaţi în puşcărie

20 Dec 2015 1865