Șase italieni condamnați la Constanța!


 
  • Organele de urmărire penală au decis efectuarea unei descinderi în Mamaia, la adresa unde se aflau cazați traficanții.
 
  • În timpul percheziției, unul dintre cei vizați de anchetă le-a comunicat oamenilor legii că în apartament se găsesc mai multe tipuri de droguri, pe care le deținea în scopul vânzării pe litoral.
 
Șase cetățeni italieni trimiși în judecată de procurorii DIICOT Constanța (în 2018), pentru trafic de droguri de mare risc și deţinere de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu, au fost condamnați zilele trecute în primă instanță!
 
Philippe B. a fost condamnat pentru infractiunea de trafic de droguri de risc şi de mare risc (fapta din 28.04.2018), la pedeapsa de 2 ani închisoare, tot pentru infractiunea de trafic de droguri de risc şi de mare risc (fapta din data de 29.04.2018), la pedeapsa de 2(doi) ani şi 6 (şase) luni închisoare, iar pentru infractiunea de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept a primit pedeapsa de 3 (trei) luni închisoare.
 
Instanța a contopit pedepsele aplicate inculpatului, astfel că acesta va executa pedeapsa cea mai grea de 2 ani şi 6 luni închisoare la care adaugă sporul de 1/3 din totalul celorlalte două pedepse (2 ani şi 3 luni), respectiv 9 luni, în final aplică inculpatului pedeapsa de 3(trei) ani şi 3(trei) luni închisoare cu executare.
 
Al doilea inculpat (Kaled A.) a luat pentru infractiunea de trafic de droguri de risc şi de mare risc pedeapsa de 5 ani închisoare, iar pentru infractiunea de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept a primit pedeapsa de 6 (şase) luni închisoare. Tribunalul a contopit pedepsele aplicate inculpatului, astfel că acesta va executa pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare la care adaugă sporul de 1/3 din cealaltă pedepsă (de 6 luni), respectiv 2 luni, în final aplică inculpatului pedeapsa de 5 (cini) ani şi 2(două) luni închisoare cu executare.
 
Felice G. (al treilea inculpat) a primit doi ani ți o lună de închisoare cu suspendare pentru pentru infractiunea de trafic de droguri de risc și pentru infractiunea de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept.
 
Al patrulea inculpat, Mattia N. a fost condamnat la pedeapsa de 5 luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu.
Andrea V (al 5-lea inculpat) a luat 5 luni de închisoare cu suspendare pentru comiterea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc pentru consum propriu.
 
Camilla N. a fost condamnată, pentru infractiunea de deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, la pedeapsa amenzii în cuantum de 4500 lei, reprezentând 150 zile-amendă cu o valoare a zilei-amendă de 30 lei.

 
Tribunalul Constanța a menţinut măsura sechestrului asigurător dispusă de procuror prin ordonanța nr. 262/D/P/2018 din 22.06.2018, în vederea confiscării speciale, ca şi a garantării excecutării cehltuielilor judiciare, asupra mai multe sume de bani (euro și lei).
 

Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În actul de sesizare a instanței, procurorii DIICOT Constanța arată, printre altele, că inculpații ar fi deținut fără drept,  într-un imobilul situat în Constanţa, staţiunea Mamaia, 205 comprimate MDMA, cannabis, cocaină și ketamină, drogurile fiind destinate atât punerii în vânzare, cât şi consumului propriu.    
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Afaceri „necurate“ cu tomate
Cine se află în spatele firmelor trimise în judecată de DNA pentru fraude cu fonduri europene

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Percheziții în Mamaia! Trafic de droguri de risc și mare risc. Final de anchetă (VIDEO)

24 Jun 2022 584

DIICOT Constanța, percheziții în Mangalia și Agigea! Șapte condamnări

18 Jun 2022 522

Constanța Cultură indoor de cannabis, descoperită de polițiști. Trei persoane au fost reținute (GALERIE FOTO)

17 Jun 2022 1646

Constanța Grup infracțional organizat, specializat în trafic de droguri, destructurat de oamenii legii. Șase persoane au fost reținute

16 Jun 2022 555

Zeci de percheziții în Constanța! 15 persoane din Piața Chiliei acuzate de trafic de droguri! Mai mulți inculpați, sub control judiciar

15 Jun 2022 1245

Pedepse grele într-un dosar DNA Constanța, pentru trafic de droguri

08 Jun 2022 971

Tineri prinși cu substanțe interzise într-o sală de jocuri din Constanța

03 Jun 2022 542

2.500 de kilograme de cocaină, într-un container, la Eforie Sud! Cererea de rejudecare, respinsă

25 May 2022 3037

Județul Constanța Bărbat drogat, depistat la volan pe DN 2A, între Mihail Kogălniceanu și Ovidiu. Ce substanță consumase

24 May 2022 1622

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni. Doi bărbați au ajuns la Penitenciarul Poarta Albă

18 May 2022 797

UPDATE. Constanța 11 persoane reținute și bunuri specifice desfășurării activității de prostituție ridicate, într-un dosar de proxenetism

12 May 2022 1094

Constanța Trafic de droguri la un festival din stațiunea Mamaia (GALERIE FOTO)

03 May 2022 988

Constanța Acțiune de prevenire a bullyingului și a consumului de droguri, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”

03 May 2022 624

Trafic de droguri de risc și mare risc Cine a fost arestat în urma celor 42 de percheziții din Constanța!

30 Apr 2022 2475

Județul Constanța Bărbat încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă pentru tentativă de omor

29 Apr 2022 615