Scandal cu macete într-un club din Mamaia Cântărețul de manele Bogdan Mocanu, înjunghiat! Cine a fost trimis în judecată (VIDEO)


 
  • Potrivit unor surse judiciare, cântărețului Bogdan Mocanu nu a formulat plângere.
  • Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au terminat ancheta în dosarul penal deschis după înjunghierea cântărețului Bogdan Mocanu într-un club din Mamaia!
 
Potrivit unor surse judiciare, victima nu a formulat plângere.
 
Ca atare, procurorii au derulat cercetări specifice pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.
 
Ca urmare a finalizării anchetei, conform portalului instanțelor de judecată, trei persoane au fost trimise în judecată în prezenta cauză (C.C.R., B.V. și A.C.)
 
Dosarul a fost instrumentat de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Investigații Criminale.
 
În cauză au fost puse în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.
 
Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, în urma descinderilor, care au avut loc în județele Călărași, Ilfov, respectiv municipiul București, au fost descoperite mai multe arme albe, obiectele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.
 
Oficial IPJ Constanța
 

În dimineața de 14 mai a.c., în jurul orei 3.15, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club din stațiunea Mamaia, prezenta o rană la nivelul brațului. Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-ar fi bruscat pe bărbatul de 24 de ani, moment în care una dintre acestea l-ar fi agresat fizic cu un obiect tăietor-înțepător. Precizăm faptul că victima nu a formulat plângere până la acest moment și refuză să dea alte date sau informații cu privire la incident. În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, portul și folosirea fără drept de arme albe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Un fost primar din județul Constanța, trimis în judecată de procurorii Anticorupție! Explicații DNA (RECHIZITORIU)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 august 2022

11 Aug 2022 721

Detalii exclusive din dosarul cântărețului de manele Bogdan Mocanu, înjunghiat într-un club din Mamaia! (VIDEO)

23 Jul 2022 2832

Cântăreț de manele, înjunghiat în Mamaia! Trei persoane sub control judiciar (VIDEO)

21 Jul 2022 3914

Doi cunoscuți doctori din Constanța, proces împotriva Colegiului Medicilor. A fost primul termen!

10 Jun 2022 4188

Al treilea suspect din cazul scandalului din clubul din Mamaia când cântărețul Bogdan Mocanu a fost înjunghiat, reținut

27 May 2022 671

Doi bărbați, încătușați după înjunghierea cântărețului Bogdan Mocanu într-un club din Mamaia. Ce se va decide azi (VIDEO)

26 May 2022 1101

Percheziții după scandalul dintr-un club din Mamaia. Cântărețul Bogdan Mocanu a fost înjunghiat. Doi suspecți au ajuns după gratii (GALERIE FOTO+VIDEO)

25 May 2022 1278

Doi cunoscuți medici ginecologi din Constanța, la judecată cu Colegiul Medicilor din România. Când începe procesul!

29 Apr 2022 5931

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 6 septembrie 2021

07 Sep 2021 1887

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 28 mai 2021

31 May 2021 1644

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 18 mai 2021

20 May 2021 1564

Componența noului Consiliu de Administrație a CNAIR

27 Nov 2019 1891

Observaţiile favorabile lui Dragnea, depuse anterior la CEDO, retrase de Ministerul de Externe

13 Nov 2019 2000

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 30 septembrie 2019

01 Oct 2019 2175

S-a încheiat Puterea dragostei. Cine sunt câştigătorii. Care este valoarea marelui premiu

14 Jul 2019 10638