Scandal în Coiciu! Începe judecata celor 13 persoane

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul privind bătaia din data de 9 octombrie 2016, de pe strada Biruinţei, din cartierul Coiciu, Constanţa.
 
Drept urmare, instanţa a dispus începerea judecăţii pentru cei 13 inculpaţi deferiţi Justiţiei în prezenta cauză, respectiv: Alim Onasis, Opris Daniel, Osman Ercal, Toma Sorin Vasile, Osman Sali, Iusein Kenan, Alim Belgin, Dali Iumiut, Mustafa Erdal, Murat Ilias, Alim Serdal, Asan Geaner şi Alexandru Nicolae Rareş.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este una definitivă, ea putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
Cauza se află pe masa judecătoarei Iulia Barac, din Judecătoria Constanţa.
 
Amintim că incidentul ar fi avut loc în seara zilei de 9 octombrie 2016, pe strada Biruinţei, în cartierul Coiciu din Constanţa. Victima ar fi trecut cu viteză cu maşina pe stradă şi ar fi deranjat un grup de indivizi. N-a durat mult şi de la un schimb acid de replici s-a ajuns la un scandal în toată regula. Potrivit plângerii formulate în acest dosar, şoferul maşinii ar fi fost agresat fizic de opt dintre cei 14 membri ai grupului. În urma leziunilor suferite, bărbatul a avut nevoie de 40 până la 45 de zile de îngrijiri medicale.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

13 persoane, condamnate. Unele, cu executare Scandal în Coiciu!

23 Nov 2017 2406

Revista presei locale

12 Oct 2016 1943