Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia! Condamnări definitive

  • Procurorii spun că a fost creat haos generalizat soldat inclusiv cu vătămarea unor persoane și inducerea unei stări de temere în rândul publicului. 

Curtea de Apel Constanța a decis azi condamnarea definitivă a doi bărbați implicați în scandalul din faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia, din luna august 2019.
 
Unul dintre inculpați a luat un an și patru luni de închisoare. Asta în timp ce al doilea inculpat s-a ales cu șase luni de închisoare cu suspendare.
 
Cele două pedepse sunt cu suspendare.
 
Decizia Curții de Apel Constanța de azi este definitivă.
 
În sarcina inculpatului care s-a ales cu un an și patru luni de închisoare s-a reținut că, în seara de 15/16.08.2019, a purtat asupra sa un cuțit cu lamă retractabilă în clubul EGO din stațiunea Mamaia pe care, la ieșirea din club, l-a folosit îndreptându-l amenințător către un grup de persoane adverse, și tot în afara clubului, în același context, i-a aplicat o lovitură cu pumnul în față unui cetățean, din cauza căruia acesta din urmă a căzut.
 
Ulterior, inculpatul i-a mai aplicat o lovitură cu piciorul, acțiuni săvârșite în public și care au indus un sentiment de teamă în rândul persoanelor prezente.
 
Detaliat, probatoriul administrat în cauză a relevat că, în dimineața zilei de 16.08.2019, în fața clubului EGO din stațiunea Mamaia a avut loc un conflict între două grupuri de persoane care plecau de la club, motivat de faptul că unul dintre membrii grupărilor o hărțuia pe fosta sa prietenă, ce se afla în compania celeilalte grupări. Asta a dus la un haos generalizat soldat inclusiv cu vătămarea unor persoane și inducerea unei stări de temere în rândul publicului.
 
Cu BMW-ul peste prieten

 
Mai mult, în cadrul conflictului au fost folosite inclusiv arme neletale, deținute în mod neautorizat.
                                

În sarcina inculpatului N. I. S. s-a reținut că, în dimineața zilei de 16.08.2019, a condus autoturismul marca BMW X6, demarând în trombă din fața clubului EGO din stațiunea Mamaia, și din cauza neatenției l-a accidentat pe prietenul său, O. M. G., trecând cu autoturismul peste el, și producându-i astfel leziuni ce au necesitat 100 de zile îngrijiri medicale, după care a fugit de la locul producerii accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului. Ulterior, șoferul a refuzat solicitarea poliției de supunere la recoltarea de probe biologice în vederea identificării prezenței alcoolului și substanțelor cu efect psihoactiv, în sânge. Mai mult, în sarcina aceluiași inculpat s-a mai reținut că l-a ajutat pe inculpatul S. B. să continue privarea de libertate a persoanei vătămate C. A. B., în sensul că, după ce S. B. a introdus-o cu forța pe persoana vătămată în autoturism, a demarat și a condus autoturismul marca BMW X6 pe ruta stațiunea Mamaia – oraș Ovidiu, iar la solicitarea expresă a persoanei vătămate să oprească pentru a coborî, a refuzat, continuând deplasarea.
 
În sarcina inculpatului S. B. s-a reținut că a introdus-o cu forța pe persoana vătămată C. A. B., în autoturismul marca BMW X6, a inițiat și a întreținut un conflict, trăgând, în spațiu public, cu un pistol neletal spre persoanele cu care a intrase în conflict, deținând atât pistolul cu care a tras cât și celălalt pistol care a fost identificat de organele de poliție în autoturismul său fără autorizație și astfel a indus o stare de temere în rândul persoanelor prezente în fața clubului EGO.
 
Cu box-ul la club
 
În sarcina inculpatului M. F. L. s-a reținut că, în noaptea de 15/16.08.2019, în fața clubului EGO din stațiunea Mamaia, prin folosirea de amenințări – cu un box – i-a sustras persoanei vătămate M.G.S. suma de 80 de lei, și, în dimineața zilei 16.08.2019, tot în fața clubului EGO, a introdus-o cu forța pe persoana vătămată C. A. B., în autoturismul marca BMW X6. În sarcina inculpatului M. A. G. s-a reținut că, în seara de 15/16.08.2019, a purtat asupra sa un cuțit în clubul EGO din stațiunea Mamaia și apoi, în dimineața zilei de 16.08.2019, l-a scos la vedere la ieșirea din club, în contextul conflictului sus-amintit, conform procurorilor.
 
De menționat că față de trei inculpați din prezentul dosar, judecătorii au disjuns cercetările specifice. În acest context a fost format un nou dosar penal aflat pe rolul Judecătoriei Constanța.
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Patronii din Mamaia își pregătesc cluburile pentru sezonul estival (galerie foto)

12 Apr 2021 2411

Prima condamnare după bătaia din fața clubului EGO din Mamaia (video)

01 Jul 2020 3977

Focuri de armă și un tânăr călcat de un BMW X6 în fața clubului EGO din Mamaia. Dosarul, amânat pentru luna mai (video)

09 Apr 2020 3133

Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia! Primul termen în instanţă, 1 aprilie (video)

09 Mar 2020 2849

Parcarea publică din faţa clubului Ego din Mamaia Nord, amenajată de municipalitate

12 Feb 2020 3528

Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia! Trei persoane, plasate sub control judiciar (video)

08 Feb 2020 3683

Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia. Începe judecata (video)

30 Nov 2019 2631

Scandal monstru în faţa clubului EGO din Mamaia! Ce a anunţat ieri Judecătoria Constanţa (video)

26 Nov 2019 2957

Scandal în faţa clubului EGO! Mai multe persoane trimise în judecată

10 Oct 2019 1957

UPDATE Scandal cu focuri de armă în Mamaia (galerie foto + video)

16 Aug 2019 14389

Premieră în România O seară de Bouzoukia Live, pregătită de celebrul interpret grec Matthaios Giannoulis, alături de Ionuţ Galani

12 May 2018 6980

Formaţia Pindu, Marian Cozma Band şi Nikolaos Papadopoulos, într-un spectacol la Constanţa

15 Apr 2017 6705

Concert Ruby la Constanţa

22 Feb 2017 2952

Unde te poţi distra de Revelion la Constanţa (galerie foto)

28 Dec 2016 4753

Haine de firmă la jumătate de preţ „Half is free” by Andreea Esca ajunge la Constanţa (video)

29 Jun 2016 5324