Scandal în Mamaia. Procurorii cer arestarea a doi bărbaţi

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele informaţii de interes public:
 
        La data de 14 august 2019, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au formulat propunere de arestare preventivă, în lipsă, faţă de inculpaţii:
        N.V., zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi
        B.T.F, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Ambii inculpaţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind anterior condamnaţi la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă (tentativă de omor).
 
        Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în data de 02.08.2019, orele 03.30, persoana vătămată S.S.I., în timp ce se afla în clubul (…) din staţiunea Mamaia, a fost agresat de (…), zis Eminescu, şi, în timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură.
 
        Tot în acest conflict, numitul B.T.F., zis Tancu i-a aplicat victimei S.S.I. o lovitură la nivelul gâtului, şi ulterior i-a aplicat o lovitură cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor superioară spate.
 
        Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor.
 
        La data de 13.08.2019, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală.
 

        Până în prezent în urma investigaţiilor efectuate a rezultat şi faptul că persoana vătămată şi concubina acestuia, nu au fost ameninţaţi cu acte de violenţă sau alte forme de presiune de către inculpaţi după săvârşirea infracţiunii, aspect precizat inclusiv de către victimă şi concubina acestuia. În acelaşi timp nu s-a înregistrat vreo sesizare din partea acestora privind primirea de ameninţări din partea inculpaţilor.
 
        Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

IPJ Constanța Scandal la o spălătorie auto, de pe bulevardul Mamaia! Ce declară poliția

24 Oct 2023 1244

UPDATE. Știri Constanța Scandal de amploare în timpul unui control al comisarilor OPC în Satul de Vacanță! Mai mulți operatori economici, verificați (FOTO+VIDEO)

04 Aug 2023 2050

UPDATE Scandal în zona Capitol din municipiul Constanța. Au intervenit mascații (GALERIE FOTO+VIDEO)

19 Oct 2022 10359

Scandal la un botez, într-un restaurant din stațiunea Mamaia. Mai multe persoane, reținute

12 Oct 2022 3368

VIDEO. Scandal monstru într-un club din Mamaia! Tinerii judecați în dosarul privind înjunghierea unui cântăreț de manele, fără nicio interdicție

10 Oct 2022 1350

Cântăreț de manele, înjunghiat în Mamaia! Trei persoane sub control judiciar (VIDEO)

21 Jul 2022 4732

Scandal cu macete într-un club din Mamaia Cântărețul de manele Bogdan Mocanu, înjunghiat! Cine a fost trimis în judecată (VIDEO)

16 Jul 2022 5440

Scandal cu macete într-un club din Mamaia! Imagini surprinse de clienții localului (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 May 2022 7675

Tânăr de 24 de ani, înjunghiat după ce a părăsit incinta unui club din stațiunea Mamaia. Cum s-a produs evenimentul

14 May 2022 2529

Oficial! Un luptător de arte marţiale, sub control judiciar la Constanța

16 Aug 2021 1210

UPDATE Bărbatul din București, care a îngrozit turiștii din Mamaia, urmează să fie reținut (video)

13 Aug 2021 2911

Mario Fresh și Jador au scăpat de dosarul penal pentru scandalul din Mamaia

26 Dec 2020 2794

Scandal în faţa clubului EGO din staţiunea Mamaia! Condamnări definitive

17 Dec 2020 2204

Scandal într-o parcare din Mamaia, pe fondul consumului de alcool

26 Jul 2020 1530

Deranjați de muzica de la terasă Scandal cu turiști și agenți de pază, în stațiunea Mamaia. Trei persoane au ajuns la spital

20 Jul 2020 1727