Justitie

Scandal în Mamaia. Procurorii cer arestarea a doi bărbaţi

Compartimentul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele informaţii de interes public:
 
        La data de 14 august 2019, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au formulat propunere de arestare preventivă, în lipsă, faţă de inculpaţii:
        N.V., zis Eminescu, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, şi
        B.T.F, zis Tancu, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Constanţa, pentru săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.
 
Ambii inculpaţi sunt cunoscuţi cu antecedente penale, fiind anterior condamnaţi la pedepse privative de libertate, pentru infracţiuni săvârşite cu violenţă (tentativă de omor).
 
        Probatoriul administrat în cauză până în prezent a relevat, ca stare de fapt, că în data de 02.08.2019, orele 03.30, persoana vătămată S.S.I., în timp ce se afla în clubul (…) din staţiunea Mamaia, a fost agresat de (…), zis Eminescu, şi, în timpul conflictului i-au fost aplicate lovituri cu obiect tăietor-înţepător la nivelul bărbiei, zonă vitală a corpului, şi la nivelului pieptului, plăgi tăiate ce au necesitate îngrijiri medicale evaluate la 8-9 zile de îngrijiri medicale şi sutură.
 
        Tot în acest conflict, numitul B.T.F., zis Tancu i-a aplicat victimei S.S.I. o lovitură la nivelul gâtului, şi ulterior i-a aplicat o lovitură cu o teacă de cuţit în zona omoplaţilor superioară spate.
 
        Conflictul s-a produs în timp ce localul era plin şi a indus stare de frică şi panică în rândul clienţilor.
 
        La data de 13.08.2019, au fost puse în executare mandate de percheziţie domiciliară în vederea identificării de probe necesare administrării probatoriului cauzei şi depistării inculpaţilor însă aceştia nu au fost găsiţi, existând suspiciunea că au plecat din ţară într-un timp foarte scurt de la săvârşirea infracţiunilor şi încearcă sustragerea de la tragerea la răspundere penală.
 
        Până în prezent în urma investigaţiilor efectuate a rezultat şi faptul că persoana vătămată şi concubina acestuia, nu au fost ameninţaţi cu acte de violenţă sau alte forme de presiune de către inculpaţi după săvârşirea infracţiunii, aspect precizat inclusiv de către victimă şi concubina acestuia. În acelaşi timp nu s-a înregistrat vreo sesizare din partea acestora privind primirea de ameninţări din partea inculpaţilor.
 
        Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea şi arestarea preventivă reprezintă etape şi măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activităţi care nu pot, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scandal în faţa clubului EGO! Mai multe persoane trimise în judecată

10 Oct 2019 416

Revista presei locale

02 Sep 2019 739

UPDATE Scandal cu focuri de armă în Mamaia (galerie foto + video)

16 Aug 2019 10601

Percheziţii domiciliare după un scandal într-o sală de fitness din Bucureşti! Doi tineri, prinşi la Mamaia

11 Aug 2019 9345

Revista presei locale

10 Jul 2019 682

Povestea accidentului, din Constanţa, de la Oxford. Carambol cu scandal, cuţite, cătuşe şi un şofer care nu era şoferul (foto+video)

03 Jul 2019 30787

VIDEO Cetăţean britanic, săltat de poliţişti după un apel la 112, în staţiunea Mamaia. Făcea scandal. Avea mai multe droguri în posesie

26 Apr 2019 1332

Scandal într-un apartament dintr-un centru rezidențial din Mamaia. Agenții ZIP Escort, chemați în ajutor (galerie foto)

25 Apr 2019 1326

Scandal monstru în zona Castel din Mamaia Un constănţean a fost extrădat din Canada şi încarcerat. Este acuzat de moartea unui sportiv profesionist

18 Dec 2018 4768

Scandal în stațiunea Mamaia. Un polițist și un jandarm au fost agresați de trei indivizi

13 May 2018 4046

Investiţii imobiliare în plin scandal Emilian Schwartzenberg, arestat în lipsă, şi Ionuţ Barbu vor ridica un imobil cu piscină în Mamaia

09 Jan 2018 4505

Scandal monstru în Mamaia! Inculpaţii au fost trimişi în judecată şi eliberaţi din arest

16 Sep 2017 2151

UPDATE. Bărbații implicați în scandalul de pe plaja din stațiunea Mamaia, prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă

15 Aug 2017 1519

Revista presei locale

15 Aug 2017 1407

Scandal pe o plajă din stațiunea Mamaia. Opt bărbaţi, audiaţi (video)

14 Aug 2017 1915