Scandal și focuri de armă lângă terasa Filicori, din Constanța. Pronunțare amânată


 
  • Potrivit oficialilor Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în cursul zilei de marți, 17 noiembrie 2020, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații.
 
Magistrații de la Judecătoria Constanța au amânat pentru luna viitoare pronunțarea în dosarul în care Gabriel Matyas, de 26 de ani, din Constanța, și a lui Alexandru Ciocan, de 31 de ani, ambii din județul Constanța, au fost trimiși în judecată.
 
Tot în prezenta cauză, Andrei Valentin Serban are calitatea de persoană vătămată.
 
Cei doi ar fi fost implicați în scadalul de lângă teresa Filicori, din Constanța, din data de 17 noiembrie 2020, în fața terasei Filicori, de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, din municipiul Constanța.
 
Potrivit oficialilor Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, în cursul zilei de marți, 17 noiembrie 2020, în jurul orei 15:45, polițiștii Secției 2 Constanța au fost sesizați cu privire la faptul că, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din municipiul Constanța, un bărbat a folosit un pistol cu bile de cauciuc, în timpul unei altercații.
 
Polițiștii l-au depistat pe cel în cauză la fața locului, iar, din primele verificări, a rezultat faptul că acesta deține permis de armă. Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, iar arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale.
 
În urma folosirii armamentului, au fost răniți doi bărbați, ambii aflându-se la spital, în afara oricărui pericol.
 
PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
 
UPDATE. Halep Mihai, trimis în judecată de DNA. Dosarul va fi judecat de Tribunalul Constanța
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gabriel Matyas și Alexandru Ciocan, trimiși în judecată. Scandal și focuri de armă lângă terasa Filicori, din Constanța

11 Jan 2021 3126

Azi se decide libertatea pistolarului de la Filicori!

25 Nov 2020 1904