Scene ca-n „Final destination“, la Cogealac! Ce spune procurorul criminalist Zafer Sadîc (VIDEO)

 
 
  • Procurorul criminalist Zafer Sadîc, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța a declarat: „le-au atacat în mod destul de violent pe cele două persoane vătămate și în timp ce încercau să se refugieze de la locul unde de lăsaseră pline de sânge pe cele două persoane vătămate, exact când au urcat în mașină să plece de la fața locului, un frate al persoaneor căzute la sol s-a enervat, a reacționat, a luat o piatră și a aruncat -o spre autoturismul cu cele 6 persoane. A spart gemul mașinii piatra, iar victima a decedat pe loc. Leziunea a fost extrem de gravă. Supectul bănuit că ar fi aruncat cu piatra și ar fi omorât-o pe victimă este reținut“.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui număr de șase inculpați în cazul conflictului din Cogealac, din luna iunie 2022, eveniment în urma căruia un bărbat a decedat.
 
Cauza se află pe rolul Tribunalului Constanța.
 
Ieri, 22 februarie 2023, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au decis ca toți cei șase inculpați să rămână în stare de arest preventiv!
 
Hotărârea curții este definitivă!  
 
Oficial!
 

Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventiv, măsură dispusă cu privire la inculpatul DGN – pentru săvârsirea infractiunilor de omor calificat (...) și tulburarea ordinii și liniștii publice (...), măsură pe care o mentine pentru o durată de 60 de zile, urmând a fi verificată până la data de 14.04.2023.
 
Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive, măsură dispusă cu privire la inculpatul T.F. – pentru săvârsirea unei tentative la infractiunea de omor calificat (...) și a infracțiunii de tulburarea ordinii și linistii publice (...) măsură pe care o mentine pentru o durată de 60 de zile, urmând a fi verificată până la data de 14.04.2023.
 
Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive, măsură dispusă cu privire la inculpatul A.C.B. – pentru săvârsirea infractiunilor de tentativă la infractiunea de omor calificat (...) și tulburarea ordinii și liniștii publice (...) măsură pe care o mentine pentru o durată de 60 de zile, urmând a fi verificată până la data de 14.04.2023.


 
Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive, măsură dispusă cu privire la inculpatul D.F.N. – pentru săvârsirea infractiunilor de tentativă la infractiunea de omor calificat (...) și tulburarea ordinii si linistii publice (...) măsură pe care o mentine pentru o durată de 60 de zile, urmând a fi verificată până la data de 14.04.2023.
 

Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive, măsură dispusă cu privire la inculpatul T.D. – pentru săvârsirea infractiunilor de tentativă la infractiunea de omor calificat (...) de lovire sau alte violențe (...) și a infractiunii de tulburarea ordinii și linistii publice (...) măsură pe care o mentine pentru o durată de 60 de zile, urmând a fi verificată până la data de 14.04.2023.
 
Constată legalitatea și temeinicia măsurii arestării preventive, măsură dispusă cu privire la inculpatul D.C.I. – pentru săvârsirea infractiunilor de complicitate la tentativă de omor calificat (...) și complicitate la infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice (...) măsură pe care o menține pentru o durată de 60 de zile, urmând a fi verificată până la data de 14.04.2023.

 
Respinge ca neîntemeiate cererile apărătorilor inculpatilor de înlocuire a măsurii arestului preventiv cu o măsură preventivă mai usoară.  
Dosarul a fost instrumentat de procurorul criminalist Zafer Sadîc, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Potrivit acestuia la data de 20 iunie 2022, în jurul orei 18.30, a avut loc un conflict între două grupuri de persoane.
 
Un grup dintr-o comună din județul Tulcea care a venit cu un autoturism, respectiv 6 persoane, în comuna Cogealac.
 
Au coborât înarmate persoanele respective și au atacat doi bărbați din Cogealac.
 

„Le-au atacat în mod destul de violent pe cele două persoane vătămate și în timp ce încercau să se refugieze de la locul unde de lăsaseră pline de sânge pe cele două persoane vătămate, exact când au urcat în mașină să plece de la fața locului, un frate al persoaneor căzute la sol s-a enervat, a reacționat, a luat o piatră și a aruncat -o spre autoturismul cu cele 6 persoane. A spart gemul mașinii piatra, iar victima a decedat pe loc. Leziunea a fost extrem de gravă. Supectul bănuit că ar fi aruncat cu piatra și ar fi omorât-o pe victimă este reținut”, a mai spus Zafer Sadîc.  

 
Dosarul a fost trimis spre soluționarea Tribunalului Constanța.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
DNA angajează! Printre condiții, minimum 18 ani împliniți
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scene demne de „Final destination“, la Cogealac! Judecătorii din Constanța au dictat 70 de ani de închisoare. Pedepse definitive (VIDEO)

03 Apr 2024 1044

Constanța. 70 de ani de închisoare pentru crima de la Cogealac! (FOTO+VIDEO)

10 Nov 2023 1815

Procurorul Zafer Sadîc din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța despre crima din Mamaia (VIDEO)

27 Jul 2023 6124

VIDEO Crimă la Cogealac! Mai multe persoane, menținute în arest

18 Apr 2023 7736

Crimă la Cogealac! Începe procesul (VIDEO)

29 Sep 2022 2093

Crimă la Cogealac! Azi se decide libertatea celor cinci suspecți! (VIDEO)

28 Jun 2022 1907

Procurorul Zafer Sadîc, precizări importante despre suspectul de crimă de la Cogealac (VIDEO)

21 Jun 2022 7968

Crimă în cartierul Medeea din Constanța! Începe procesul (DOCUMENT)

31 Dec 2021 3234

Procurorul Zafer Sadîc „Avem câteva indicii referitoare la modul de producere al incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța“ (video)

04 Oct 2021 3171

Primele concluzii în cazul tragediei de la Spitalul de Infecțioase, la anul. Unitatea, afectatată de un incendiu și în ianuarie 2014 (video)

04 Oct 2021 4546

ZIUA Live. „Sigur avem printre noi prieteni virtuali care mâine-poimâine ajung la închisoare“

16 Sep 2021 1934

ZIUA LIVE Magistratul Zafer Sadîc, despre destinatarii „ascunși“ ai postărilor ce implică poze cu minori

15 Sep 2021 2068

Atenție! Detalii cu un puternic impact emoțional Crimă la Cernavodă (rechizitoriu + video)

15 Sep 2021 3577

ZIUA LIVE. Expunerea minorilor în spațiul public, tentația pe care părinții cu greu o pot învinge

14 Sep 2021 2610

Declarații cu un puternic impact emoțional despre uciderea Cristinei Palu, din Cernavodă

09 Apr 2021 5177