Scene interzise minorilor pe plaja Modern din Constanța! Martorii nu doresc să se prezinte la proces


 
  • „Fiind audiat în prezenta cauză în stare de suspect și inculpat, bărbatul nu a recunoscut comiterea faptei precizând că la data respectivă în timp ce se afla în zona Esplanadei a scos într-adevăr penisul din pantaloni însă pentru a urina și nu pentru a se masturba“, se mai arată în actul de sesizare a instanței.
 
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat (Ioan T.,), în vârstă de aproximativ 65 de ani, din Constanța, acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța, instanță care vineri, 14 ianuarie 2022, a acordat un nou termen, față de lipsa martorilor.
 
Noul termen al procesului a fost stabilit pentru finele lunii martie 2022.
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În fapt, conform rechizitoriului, cetățeanul este acuzat că, la data de 11 martie 2019, în jurul orelor 15.00, în timp ce se afla pe scările de acces către Plaja Modern, s-ar fi masturbat în public provocând indignarea trecătorilor.

Detaliat La data de 11 martie 2019, organele de poliție din cadrul Secției 3 au fost sesizate, prin apel 112, de către un martor ocular, cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc și-ar fi expus părțile intime pe scările de acces către Plaja Modern.
 
Astfel, în urma verificărilor efectuate în zonă organele de poliție l-au depistat în flagrant pe inculpat în timp ce se masturba în dreptul scărilor de acces către Plaja Modern.

 
 Fiind audiat în prezenta cauză în calitate de martor ocular, cel care a sunat la 112 le-a declarat anchetatorilor că, la data de 11 martie 2019, în jurul orei 15.00, în timp ce se plimba pe faleză a observat două minore urcând scările în fugă, fapt care l-a determinat să se uite către scările de acces la Plaja Modern observându-l pe inculpat cu penisul scos din pantaloni.

„Totodată, martorul după ce a alertat organele de anchetă a rămas la fața locului urmărindu-l pe inculpat care a continuat activitatea.  (...), provocând indignarea și altor femei care urcau scările către Esplanadă“, conforn rechizitoriului.
 
Potrivit procurorilor, cele relatate de martorul ocular se coroborează cu declarațiile martorilor (...), agenții de poliție care au intervenit la sesizarea făcută prin apelul 112, aceștia arătând că inculpatul la vederea organelor de poliție a (...) introdus penisul în pantaloni.
 
  Apărarea inculpatului
 
„Fiind audiat în prezenta cauză în stare de suspect și inculpat, bărbatul nu a recunoscut comiterea faptei precizând că la data respectivă în timp ce se afla în zona Esplanadei a scos într-adevăr penisul din pantaloni însă pentru a urina și nu pentru a se masturba“, se mai arată în actul de sesizare a instanței.
 
Procurorii au analizat apărarea inculpatului în raport de probele administrate și s-a constatat că aceasta este neîntemeiată.
 
Cei doi polițiști au perceput direct activitatea de masturbare în public desfășurată de inculpat, fără echivoc în ceea ce privește comiterea inracțiunii și indignaea trecătorilor de sex feminin din zonă.
 
Potrivit legii,fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Un constănţean, trimis în judecată pentru că s-ar fi masturbat în faţa unor eleve
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Certificat de urbanism pentru revitalizarea zonei peninsulare a municipiului Constanța

01 Feb 2023 494

Taluzul de la plaja Modern, în pericol de prăbușire. Cine va elabora documentația pentru consolidarea terenului? (DOCUMENTE)

18 Jan 2023 1333

Prima zi din an a adus temperaturi de primăvară la Constanța. Un bărbat a făcut baie în mare (FOTO+VIDEO)

01 Jan 2023 1283

Certificat de urbanism pentru reabilitarea taluzului de la Modern, municipiul Constanța

26 Nov 2022 1582

Primăria Constanța cere aviz de la Apele Române pentru amenajarea taluzului de la plaja Modern

15 Nov 2022 782

Document A fost publicat contractul semnat de Primăria Constanța cu Re-Act Now Architecture. Este vizat taluzul de la Plaja Modern

02 Nov 2022 1237

Iată cum vrea Primăria Constanța să amenajeze zona taluzului de la plaja Modern. Documentația, depusă la Mediu

20 Oct 2022 2028

Se amenajează zona cuprinsă între Plaja Modern și strada Lebedei din Constanța. Precizări despre solicitarea de emitere a acordului de mediu

06 Oct 2022 895

Marea a mai luat un suflet! Bărbat scos fără suflare din apă, pe plaja Modern din Constanța (FOTO+VIDEO)

06 Sep 2022 1903

Câți bani primesc artiștii pentru prestațiile de la concertul de muzică lăutărească de pe plaja Modern (DOCUMENTE)

03 Sep 2022 1993

In memoriam Mircea Țuglea. „Cel mai mare păcat al rațiunii este de a se crede doar pe sine valabilă“

19 Aug 2022 1359

Poetul Mircea Dinescu, invitat special la un spectacol de muzică lăutărească organizat de Primăria Constanța (DOCUMENTE)

15 Aug 2022 2408

Fotoreportaj Drumurile offroad către litoral. Iată prin ce „aventuri” trec turiștii să ajungă pe plajele din Constanța

03 Aug 2022 2064

Zece piloți din Campionatul Național de Drift fac spectacol la Constanța (GALERIE FOTO)

23 Jul 2022 2337

Taluzul din dreptul plajei Modern în pericol de prăbușire! Firma unui liberal din Buzău a câștigat contractul de execuție a expertizei tehnice (DOCUMENTE)

13 Jul 2022 1906