Scene interzise minorilor pe plaja Modern din Constanța! Martorii nu doresc să se prezinte la proces


 
  • „Fiind audiat în prezenta cauză în stare de suspect și inculpat, bărbatul nu a recunoscut comiterea faptei precizând că la data respectivă în timp ce se afla în zona Esplanadei a scos într-adevăr penisul din pantaloni însă pentru a urina și nu pentru a se masturba“, se mai arată în actul de sesizare a instanței.
 
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat (Ioan T.,), în vârstă de aproximativ 65 de ani, din Constanța, acuzat de săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri.
 
Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Constanța, instanță care vineri, 14 ianuarie 2022, a acordat un nou termen, față de lipsa martorilor.
 
Noul termen al procesului a fost stabilit pentru finele lunii martie 2022.
 
Oricare va fi decizia Judecătoriei Constanța, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În fapt, conform rechizitoriului, cetățeanul este acuzat că, la data de 11 martie 2019, în jurul orelor 15.00, în timp ce se afla pe scările de acces către Plaja Modern, s-ar fi masturbat în public provocând indignarea trecătorilor.

Detaliat La data de 11 martie 2019, organele de poliție din cadrul Secției 3 au fost sesizate, prin apel 112, de către un martor ocular, cu privire la faptul că o persoană de sex bărbătesc și-ar fi expus părțile intime pe scările de acces către Plaja Modern.
 
Astfel, în urma verificărilor efectuate în zonă organele de poliție l-au depistat în flagrant pe inculpat în timp ce se masturba în dreptul scărilor de acces către Plaja Modern.

 
 Fiind audiat în prezenta cauză în calitate de martor ocular, cel care a sunat la 112 le-a declarat anchetatorilor că, la data de 11 martie 2019, în jurul orei 15.00, în timp ce se plimba pe faleză a observat două minore urcând scările în fugă, fapt care l-a determinat să se uite către scările de acces la Plaja Modern observându-l pe inculpat cu penisul scos din pantaloni.

„Totodată, martorul după ce a alertat organele de anchetă a rămas la fața locului urmărindu-l pe inculpat care a continuat activitatea.  (...), provocând indignarea și altor femei care urcau scările către Esplanadă“, conforn rechizitoriului.
 
Potrivit procurorilor, cele relatate de martorul ocular se coroborează cu declarațiile martorilor (...), agenții de poliție care au intervenit la sesizarea făcută prin apelul 112, aceștia arătând că inculpatul la vederea organelor de poliție a (...) introdus penisul în pantaloni.
 
  Apărarea inculpatului
 
„Fiind audiat în prezenta cauză în stare de suspect și inculpat, bărbatul nu a recunoscut comiterea faptei precizând că la data respectivă în timp ce se afla în zona Esplanadei a scos într-adevăr penisul din pantaloni însă pentru a urina și nu pentru a se masturba“, se mai arată în actul de sesizare a instanței.
 
Procurorii au analizat apărarea inculpatului în raport de probele administrate și s-a constatat că aceasta este neîntemeiată.
 
Cei doi polițiști au perceput direct activitatea de masturbare în public desfășurată de inculpat, fără echivoc în ceea ce privește comiterea inracțiunii și indignaea trecătorilor de sex feminin din zonă.
 
Potrivit legii,fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală, alta decât cea la care se referă art. 374, ori săvârșește acte de exhibiționism sau alte acte sexuale explicite se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Un constănţean, trimis în judecată pentru că s-ar fi masturbat în faţa unor eleve
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Aer pentru Constanța. Promenadă, nu șosea de coastă“! Petiție inițiată de USR Constanța

18 Jan 2024 917

Asociația Constanța ReStart Inițiativa #Mulțumesc! Plaja Ta a mobilizat constănțenii în activitatea de ecologizare (FOTO)

28 Oct 2023 893

UPDATE O magazie de pe Plaja Modern, din Constanța, a luat foc (FOTO)

16 Oct 2023 9300

ONG Mare Nostrum Încep înscrierile pentru Crosul Mării Negre

25 Sep 2023 1493

Proces pentru taluzul de la Plaja Modern, la Tribunalul Constanța! Lipsește expertiza care să stabilească dacă suprafața este sau nu faleză

19 Sep 2023 985

Primăria Constanța solicită acord de mediu pentru reabilitarea unui teren din vecinătatea Bisericii Grecești

18 Aug 2023 911

Primăria cere aviz de Apele Române pentru consolidarea terenului de lângă Biserica Greacă - Esplanada - Plaja Modern

10 Aug 2023 774

Retrocedări Constanța Tribunalul dictează despăgubiri de zece ori mai mari pentru un imobil lângă Plaja Modern, cu 11 camere, confiscat de comuniști și demolat

07 Aug 2023 2507

Acte sexuale explicite pe scările de la Plaja Modern, din Constanţa! Judecătorii explică sentinţa din dosar

03 Jul 2023 22248

Pregătiri pentru Neversea Jandarmii de la Gruparea Mobilă Constanța au organizat o ședință pentru a identifica soluțiile pentru desfășurarea optimă a festivalului

28 Jun 2023 1041

Judecătorii vor să știe dacă taluzul de la Plaja Modern Constanța este faleza litoralului românesc!

12 Jun 2023 3982

Un șofer cu permisul suspendat a intrat cu mașina pe un sector de drum de pe Plaja Modern

08 Jun 2023 1071

​Ziua Constanței 2023 Ce surprize sunt pregătite în ultima zi de distracție la malul mării

21 May 2023 1369

Muzică live la malul mării Cea de-a treia zi dedicată Constanței începe în parcarea de la Plaja Modern! Lista completă a evenimentelor

19 May 2023 1428

Zilele Constanței, celebrate cu evenimente pentru toate gusturile! Calendarul evenimentelor de la malul mării

13 May 2023 1302