Scene şocante în faţa unor fete de 12 ani. Protagonistul, un recidivist

Trimis în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de liberate în mod ilegal, agresiune sexuală şi tentativă de lipsire de libertate în mod nelegal, un bărbat din Tulcea, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost condamnat în primă instanţă. Nemulţumit de pedeapsă, inculpatul, care nu se află pentru prima dată în atenţia oamenilor legii, a contestat decizia magistraţilor din Tulcea la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care nu a stabilit primul termen de judecată.
 
Conform procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, inculpatul a abordat două minore, în vârstă de 12 ani, pe care le-a apucat de mâini şi prin violenţă a încercat să le tragă în curtea locuinţei sale.
 
„În sprijinul fetelor a intervenit numita (…) care se deplasa în spate primelor şi care l-a lovit peste mâini pe suspect până ce acesta i-a dat drumul numitei (…). Atunci suspectul (…) a pipăit-o în scop sexual pe numita (…) pe fund şi pe sâni, după care a luat-o forţat în braţe pe (…), i-a acoperit gura cu mâna pentru a nu ţipa şi a introdus-o astfel în propria casă unde a închis uşa pe interior, minora reuşind să scape peste aproximativ 10 minute, după ce a profitat de un moment de neatenţie al inculpatului şi a reuşit să deblocheze uşa şi să iasă afară“, mai arată procurorii, conform rolii.ro.
 
Pe data de 22 ianuarie, Judecătoria Tulcea a decis achitarea inculpatului pentru comiterea la data de 4.10.2016 a infracţiunii de agresiune sexuală asupra părţii vătămate minore (…).
 
Cu toate acestea, instanţa a decis condamnarea inculpatului la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare. Aşa cum arătam şi mai sus, inculpatul a contestat decizia magistraţilor din Tulcea la Curtea de Apel Constanţa, instanţă care nu a stabilit primul termen de judecată.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Caz șocant în București! Un elev de clasa a V-a s-a aruncat de la etajul trei al școlii la care învăța

14 Dec 2023 861

Răzbunare Scene șocante la Cobadin! O autospecială a Poliției, lovită cu o țeavă metalică

23 Nov 2023 1264

Scene șocante la Judecătoria Constanța! Înjurături ca la ușa cortului. Prima condamnare

30 Jun 2023 3016

Scene șocante la Hârşova! Au intervenit procurorii și mascații

13 Nov 2022 1486

Scene de groază în Italia. Un român a fost rănit după ce a fost lovit de bucăți din trupul unei victime spulberate de tren

10 Apr 2018 1806

Şocant! Un individ a intrat cu o bâtă şi un cuţit pe teren la meciul Speranţa Nisipari - CS Peştera!

26 Sep 2017 4142

Scene şocante pe plaja din campingurile din nordul staţiunii Mamaia. Pomana porcului pe nisip!

24 Jul 2016 8094

Imagini cu puternic impact emoțional! Momentul detonării teroristului Brahim Abdeslam (video)

25 Apr 2016 3021