Se cere sistarea lucrărilor demarate la Sala Polivalentă din Constanța. Ce au decis ieri judecătorii

  • Sala Polivalentă din Constanța va fi amenajată în zona Badea Cârțan și va costa aproximativ 68 de milioane de lei.
  • Cererea cu privire la sistarea lucrărilor va merge la Curtea de Apel Constanța, pentru stabilirea competenței de soluționare.

Curtea de Apel Constanța trebuie să decidă ce instanță trebuie să judece solicitarea Asociației Clubul Sportiv Metalul Constanța privind sistarea lucrărilor demarate de Primăria Constanța pentru realizarea proiectului „Sală Polivalentă“. Este vorba despre dosarul 12803/212/2020 înregistrat inițial pe rolul Judecătoriei Constanța.
 
Recent, Judecătoria a admis excepţia necompetenței materiale, invocată din oficiu, și a declinat competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Tribunalului Constanţa, Secţia de contencios administrativ şi fiscal.
 
Ieri, Tribunalul Constanța a admis excepția de necompetență materiala a Secției de Contencios Administrativ şi Fiscal, invocată din oficiu și a decis declinarea cauzei formulată de reclamanta Asociaţia Clubul Sportiv Metalul Constanţa, în contradictoriu cu pârâții Municipiul Constanţa prin Primar, Primarul Municipiului Constanţa şi Consiliul Local al Municipiului Constanţa, spre competentă soluționare Judecătoriei Constanța (instanță de la care venise dosarul). Mai departe, Tribunalul a constatat ivit conflictul negativ de competentă și a trimis cauza în vederea soluționării conflictului negativ de competentă către Curtea de Apel Constanța – Secția Contencios Administrativ şi Fiscal.
 
Decizia de ieri a Tribunalului Constanța este fără cale de atac.
 
Sala Polivalentă din Constanța va fi amenajată în zona Badea Cârțan și va costa aproximativ 68 de milioane de lei.
 
Citește și
 
Nici nu au început bine lucrările! Judecătorii analizează cererea de oprire a lucrărilor la Sala Polivalentă din Constanța!

Ce se întâmplă cu dosarul! Cererea de oprire a lucrărilor la Sala Polivalentă din Constanța merge la altă instanță!


 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanţa s-a pronunţat! Este vizată procedura de expropriere pentru construirea Sălii Polivalente

02 Mar 2020 3807