Se reia procedura! Ministrul Justiţiei i-a respins pe cei patru candidaţi la şefia DNA. Iată programele manageriale! (documente)

Ministerul Justiţiei a organizat, în perioada 9 - 27 iulie, procedura de selecţie a procurorilor în vederea efectuării propunerii de numire în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
În cadrul procesului de selecţie s-a apreciat că niciunul dintre candidaţi (patru la număr) nu îndeplineşte cerinţele necesare desemnării pentru numirea în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.
 
„În cadrul programului managerial sau pe parcursul interviului, nici un candidat nu a prezentat suficiente elemente de plan fundamentate pe o analiză a situaţiei actuale care să permită, ulterior, un proces obiectiv şi transparent de evaluare a performanţelor manageriale. În urma desfăşurării procedurii de selecţie, nu se va face o propunere de numire în funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie dintre candidaţii participanţi, procedura urmând a fi reluată“, potrivit Ministerului Justiţiei.
 
Cei patru procurori înscrişi la selecţia pentru şefia DNA sunt: Florentina Mirică - procuror-şef serviciu la Secţia de combatere a corupţiei din cadrul DNA, Cristian Lazăr - procuror şef adjunct la Secţia urmărire penală din cadrul Parchetului General, Marius Iacob - procuror şef adjunct al DNA şi Elena Grecu - procuror şef serviciu în structura centrală a DNA.
 
Elena Camelia Grecu este fostul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa. În prezent, Elena Camelia Grecu este delegată şef al Serviciului resurse umane, perfecţionare profesională şi documentare, registratură, grefă, arhivă şi relaţii cu publicul din DNA. Mandatul este valabil în perioada 26 martie - 26 septembrie.
 
În secţiunea „Documente“ pot fi citite integral programele manageriale prezentate de cei patru candidaţi. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Florentina Mirică, candidat la funcția de procuror șef al DNA „A scăzut cu circa 90% capacitatea de a se pune în aplicare mandatele de supraveghere tehnică“

27 Jul 2018 1576

Averea şi interesele Florentinei Mirică, şefa procurorilor care îi încătuşează pe judecători (documente)

22 May 2014 6800