Şedinţă importantă la CSM. Sunt vizate două judecătoare din Constanţa

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii va analiza în şedinţa de azi cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Nastasia Cuculis, judecător în cadrul Secţiei a II-a civile, de contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Constanţa. Nastasia Cuculis face parte din Colegiul de conducere al Curţii de Apel Constanţa.
 
De asemenea, tot în şedinţa de azi, CSM va analiza şi cererea de eliberare din funcţie, prin pensionare, formulată de Lungu Viorica, judecător în cadrul Secţiei penale şi pentru cauze penale cu minori şi de familie din Curtea de Apel Constanţa.
 
În perioada 1978 - 1980, magistratul a fost jurisconsult la Trustul de Construcţii Industriale din Bacău, apoi, între anii 1980 - 1984, a fost jurisconsult la Întreprinderea Comercială de Stat pentru Mărfuri Industriale (ICSMI) Tulcea. În perioada iunie 1984 - august 1988 a fost judecător la Judecătoria Tulcea, după care a lucrat la Tribunalul Tulcea, în perioada august 1988 - aprilie 2009. Din data de 15 aprilie 2009 este judecător la Curtea de Apel Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au primit verdicte de necolaborare! Judecători din Constanța, verificați de CNSAS (documente)

08 May 2020 3498

Dosarul care a deschis Cutia Pandorei în judeţul Constanţa CJC a pierdut procesul intentat Curţii de Conturi. Prejudiciile sunt imense (document)

21 Sep 2015 3802