Sentință definitivă pentru obsedatul sexual din Ovidiu! Cât va sta în detenție

 
  • În trecut, inculpatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol!
  • Inculpatul a fost liberat condiționat, în iulie 2018, cu un rest rămas de executat de 105 zile.
 
Curtea de Apel Constanța a decis joi, 30 iunie 2022, condamnarea definitivă a unui bărbat, de 36 de ani, din Ovidiu, județul Constanța, la 11 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri (fapte din 27.10.2019 și din 06.12.2019).
 
Decizia curții este definitivă.
 
Pe scurt, în actul de sesizare a instanței se reține că martora (...) a formulat la Poliție un denunț prin care a sesizat faptul că a observat în zona centrală a orașului o persoană necunoscută de sex masculin care săvârșea în public acte sexuale explicite. Totodată, au fost formulate denunțuri și de către martorele (...), care au sesizat comiterea la 27 octombrie 2019 a unei fapte similare.
 
Din fișa de cazier judiciar a inculpatului se observă că, în 2010, a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 10 ani (viol).
 
Instanța a constatat că inculpatul a fost liberat condiționat, în iulie 2018, cu un rest rămas de executat de 105 zile.
 
În motivarea deciziei de condamnare, Judecătoria Constanța a subliniat că singura modalitate de individualizare a executării pedepsei este executarea în regim de detenție, față de condamnarea anterioară suferită, pentru care nu a intervenit reabilitarea.
 
Joi, 30 iunie 2022, Curtea de Apel Constanța a decis condamnarea definitivă a inculpatului la 11 luni de închisoare cu executare.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Sentință definitivă în cazul tânărului prins că se masturba în sensul giratoriu din Agigea!
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța! Obsedat sexual, trimis în judecată! Detalii oficiale din ancheta procurorilor

08 Apr 2024 494

Obsedat sexual din Ovidiu, condamnat cu executare

25 Feb 2022 1836