Sentință definitivă pentru profesorul, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele! Iată ce pedeapsă a primit


 
  • Curtea de Apel Constanța a decis vineri, 15 iulie 2022, condamnarea profesorului de sport 13 ani și patru luni de închisoare cu executare. 
  • În urma cercetărilor, au fost identificate un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.
 
 
Sentință definitivă pentru profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele! Vineri, judecătorii de la Curtea de Apel Constanța, au menținut decizia primei instanțe, respectiv a Judecătoriei Babadag, prin care profesorul a fost condamnat la 13 ani și patru luni de închisoare cu executare, pentru act sexual cu un minor și viol. 
 
Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă!
 
Conform procurorilor, profesorul de sport este acuzat de acte sexuale cu minore (trei infracțiuni de act sexual cu un minor în formă continuată).
 
În fapt, organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei, cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale.
 
În urma cercetărilor, au fost identificate un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și
 
Procurorii acuză!
Un profesor din Constanța și-ar fi atins elevii în zonele intime. Ce solicită acum fostul cadru didactic

 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

13 ani cu executare în primă instanță Profesorul de sport, din Tulcea, acuzat de acte sexuale cu elevele, așteptat azi la Curtea de Apel Constanța

09 Jun 2022 2049

Totul a fost filmat Motivarea judecătorilor în cazul profesorului din Tulcea condamnat definitiv pentru că a bătut patru copii

16 Feb 2022 1921

Profesorul din Tulcea, acuzat că a bătut patru copii, condamnat definitiv la Constanța

27 Jan 2022 1623

Decizia finală, dată la Constanța Detalii șocante din dosarul profesorului tulcean acuzat că a bătut într-o școlă patru copii, trei de nouă ani și altul de zece ani

22 Jan 2022 2399

Oficial! Un profesor din Tulcea, condamnat pentru purtare abuzivă! Părți vătămate, patru copii. Pe unul trebuie să-l despăgubească

15 Dec 2021 3471

Lupul, paznic la oi Trei cazuri care au șocat educația din Dobrogea

21 Sep 2020 3010

DGA, comunicat important cu privire la un profesor condamnat la Constanța

15 Apr 2016 2359

Un profesor de matematică a fost condamnat la aproape şase ani de închisoare

15 Apr 2016 2422

Profesorul de matematică Ovidiu Marius Târlogeanu rămâne sub control judiciar

16 Feb 2016 2363

Profesor de matematică, menţinut sub control judiciar

17 Jul 2015 2013