Sentință definitivă pentru tânăra din Constanța acuzată că a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate (DOCUMENT)


 
  • La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
Un an şi trei luni de închisoare cu suspendare şi 7.000 lei amendă penală! Aceasta este pedeapsa finală ce i-a fost aplicată tinerei din Constanța după ce a bătut într-un bar patru polițiști și trei agenți de securitate!
 
Cazul a fost soluționat de magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța prin condamnarea tinerei, în primă instanță la o pedeapsă totală de an şi trei luni de închisoare cu suspendare şi 7.000 lei amendă penală.
 
Decizia Judecătoriei Constanța a rămas definitivă prin neapelare, procurorii concluzionând că pedeapsa aplicată tinerei inculpate este suficientă, în raport de faptele săvârșite.
 
Tânăra a fost obligată ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Constanța, la datele fixate de acesta; b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.
 
Instanța i-a impus inculpatei să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de Serviciul de Probaţiune Constanța sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate și să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa sau la Serviciul Public de Asistenţă Socială Căminul Pentru Persoane Vârstnice Constanţa, pe o perioadă de 60 de zile.
 
Date din ancheta procurorilor
 
În actul de sesizare a instanței, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că inculpata, la data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20, în timp ce se afla în incinta unui local din Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată, a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată, aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.
 
În acest context, persoana vătămată a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.
 
În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.
 
La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.
 
La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.
 
În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 
De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.
 
Motivarea deciziei
 
În motivarea deciziei de condamnare, judecătorii au reținut, printre altele, că inculpata a acționat cu intenție, lovind toate persoanele din jurul său, atât martorii, cât şi poliţişti care încercau să o imobilizeze.
 
Trebuie precizat că magistrații au ținut cont și de faptul că tânăra se află la primul conflict cu legea penală, că a recunoscut în totalitate săvârşirea faptelor și că a declarat că regretă foarte mult cele întâmplate.
 
În final, judecătorii au arătat că săvârşirea acestor fapte au fost un incident nefericit şi izolat în viaţa inculpatei, care a conştientizat că un astfel de comportament nu este acceptabil în societate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Tânăr prins că se masturba în sensul giratoriu din Agigea! Dosarul, în apel
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tânărul din Constanța acuzat că a înjurat și amenințat un polițist, într-un live, pe Facebook, arestat!

24 Jul 2022 842

Fapta s-a prescris! Un inculpat care i-a spus „zdreanță“ unui procuror de şedinţă a scăpat de acuzații!

21 Jul 2022 896

Scandal monstru la Mereni! Un polițist a fost rănit!

18 Jul 2022 776

Scene incredibile într-o secție de poliție din Constanța! Prima condamnare. Dosarul, în apel

16 Jul 2022 1373

„Glonț“ a luat cu executare, în primă instanță! Polițist din Constanța, înjurat și amenințat într-un live, pe Facebook. Prima condamnare

12 Jul 2022 2880

Tânărul care în noiembrie 2021 a amenințat pe Facebook un polițist de la Secţia 5, arestat într-un alt dosar

04 Jul 2022 893

Sentință definitivă pentru obsedatul sexual din Ovidiu! Cât va sta în detenție

01 Jul 2022 1359

UPDATE. Ultraj la Medgidia! Jandarm lovit cu un băț în zona mâinilor

21 Jun 2022 1253

Amenințări ca-n filmele cu gangsteri într-o secție de poliție din Constanța! Prima condamnare

01 Jun 2022 1490

„Îţi dau în gât!“ Pedeapsă micșorată în cazul jandarmului din Constanța amenințat cu un topor, pe strada Atelierelor

22 Apr 2022 766

Înalta Curte, decizie definitivă în cazul polițistului din Constanța mușcat de un bucureștean infectat cu HIV

12 Apr 2022 929

O judecătoare din Constanța, înjurată ca la ușa cortului de un inculpat chiar în sala de judecată!

12 Apr 2022 12341

Trimis în judecată după ce și-a scos la vedere organul sexual lângă un magazin alimentar din Constanța

02 Apr 2022 1371

Tânărul care a lovit cu piciorul în față un polițist din Năvodari a călcat din nou pe bec!

19 Mar 2022 2942

Trecătorii, indignați Scene 18+ pe scările de acces către plaja Modern din Constanța

21 Feb 2022 2813