Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, la judecată cu Direcția de Sănătate Publică din oraș. „Probabil au fost amendați“

  • Cristina Mihaela Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța, a declarat cu privire la acest proces că „probabil a fost inspecția în control și au fost amendați, iar acum contestă amenda, pentru că legea le dă acest drept“.
  • Părți în cauză sunt Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, în calitate de petent și, respectiv, Direcția de Sănătate Publică din Constanța, în calitate de intimat.
  • Obiectul dosarului este reprezentat de „plângere contravențională DSPJ 0016734“.
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a dat în judecată Direcția de Sănătate Publică din oraș, iar litigiul se desfășoară la Judecătoria Constanța.
 
Cazul a fost înregistrat recent pe rolul Secției civile a instanței de judecată. Cristina Mihaela Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța, a declarat pentru ZIUA de Constanța cu privire la acest proces că „probabil a fost inspecția în control și au fost amendați, iar acum contestă amenda, pentru că legea le dă acest drept“.
 
Facem precizarea că am încercat să luăm legătura și cu dr. Laurențiu Bădescu, managerul general al SAJ Constanța, iar în acest sens am transmis și un mesaj tip SMS. Până la închiderea ediției, însă, nu am primit răspuns la solicitările noastre. Cu toate acestea, dacă SAJ ne va oferi un punct de vedere oficial cu privire la acest litigiu, îl vom publica imediat ce ne va fi pus la dispoziție.
 
Dosarul are numărul 25374/212/2020, fiind înregistrat pe data de 5 noiembrie 2020, la Secția civilă a Judecătoriei Constanța.
 
Părți în cauză sunt Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, în calitate de petent și, respectiv, Direcția de Sănătate Publică din Constanța, în calitate de intimat.
 
Obiectul dosarului este reprezentat de „plângere contravențională DSPJ 0016734“.
 

Declarațiile reprezentanților DPS

 
Contactată telefonic, Cristina Mihaela Schipor, directorul DSP Constanța, a declarat pentru ZIUA de Constanța că, cel mai probabil, este vorba despre o amendă primită de SAJ Constanța de la inspectorii sanitari, amendă pe care instituția o contestă în instanță.
 
„Probabil a fost inspecția în control și au amendat SAJ, dar nu pot să vă spun exact când sau pentru ce, căci eu sunt informată doar că au fost în control. Oricum, în această perioadă inspectorii au avut mai multe activități de control, în contextul epidemiologic actual, au fost la mai multe instituții“, a explicat directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța.
 

Menționăm că am încercat să luăm legătura și cu dr. Laurențiu Bădescu, managerul general al SAJ Constanța, iar în acest sens am transmis și un mesaj tip SMS. Până la închiderea ediției, însă, nu am primit răspuns la solicitările noastre. Vom publica răspunsul SAJ Constanța imediat ce acesta ne va fi furnizat.
 
 Așa cum am precizat anterior, cazul a fost înregistrat recent la instanță, așa încât acum se află în etapa procedurii prealabile primului termen de judecată.

 
Citește și:

Directorul ​DSP Constanța, precizări importante legate de verificările desfășurate la Spitalul Județean Galați
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Când începe procesul dintre Serviciul de Ambulanță Județean Constanța și Direcția de Sănătate Publică din oraș

04 Jan 2021 722

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța inaugurează substație la Ovidiu

02 Dec 2020 2143

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța cumpără servicii de dezinsecție și deratizare

29 Aug 2020 2021

Licitație organizată de Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, contestată. Ce s-a întâmplat

13 Aug 2020 638

Auto Haus Tudor SRL se va ocupa de servicii de reparații și întreținere a ambulanțelor Renault ale SAJ Constanța (document)

06 Aug 2020 2047

Ce firmă va livra către Serviciul de Ambulanță Județean Constanța dezinfectanți (document)

30 Jul 2020 1772

Prohealth MED, contract cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța. Ce va furniza firma (document)

29 Jul 2020 2054

Achiziție publică Serviciul de Ambulanță Județean Constanța cumpără echipamente de protecție, pentru lupta cu COVID-19 (document)

29 Jul 2020 610

De unde cumpără Serviciul de Ambulanță Județean Constanța dezinfectanți (document)

28 Jul 2020 1964

Serviciul de Ambulanță Județean Constanța cumpără dezinfectanți (document)

27 Jul 2020 1837

Cardinal Motors se va ocupa de servicii de reparații și întreținere a ambulanțelor Renault și Volkswagen ale SAJ Constanța (document)

21 Jul 2020 2159

Doi agenți economici vor livra echipamente de protecţie de mare vizibilitate pentru personalul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa (document)

19 May 2020 2740

#ConstantaEsteBine Punct de lucru nou pentru ambulanțierii constănțeni. Primăria Valu lui Traian oferă spațiu, cu titlu gratuit

12 May 2020 3082

Se caută o firmă de pază şi protecţie pentru Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa (document)

24 Apr 2020 802

Apel către constănțeni Serviciul de Ambulanță Județean Constanța are nevoie de echipamente și dezinfectanți!

26 Mar 2020 6077