Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, la judecată cu Direcția de Sănătate Publică din oraș. „Probabil au fost amendați“

  • Cristina Mihaela Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța, a declarat cu privire la acest proces că „probabil a fost inspecția în control și au fost amendați, iar acum contestă amenda, pentru că legea le dă acest drept“.
  • Părți în cauză sunt Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, în calitate de petent și, respectiv, Direcția de Sănătate Publică din Constanța, în calitate de intimat.
  • Obiectul dosarului este reprezentat de „plângere contravențională DSPJ 0016734“.
Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a dat în judecată Direcția de Sănătate Publică din oraș, iar litigiul se desfășoară la Judecătoria Constanța.
 
Cazul a fost înregistrat recent pe rolul Secției civile a instanței de judecată. Cristina Mihaela Schipor, directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța, a declarat pentru ZIUA de Constanța cu privire la acest proces că „probabil a fost inspecția în control și au fost amendați, iar acum contestă amenda, pentru că legea le dă acest drept“.
 
Facem precizarea că am încercat să luăm legătura și cu dr. Laurențiu Bădescu, managerul general al SAJ Constanța, iar în acest sens am transmis și un mesaj tip SMS. Până la închiderea ediției, însă, nu am primit răspuns la solicitările noastre. Cu toate acestea, dacă SAJ ne va oferi un punct de vedere oficial cu privire la acest litigiu, îl vom publica imediat ce ne va fi pus la dispoziție.
 
Dosarul are numărul 25374/212/2020, fiind înregistrat pe data de 5 noiembrie 2020, la Secția civilă a Judecătoriei Constanța.
 
Părți în cauză sunt Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, în calitate de petent și, respectiv, Direcția de Sănătate Publică din Constanța, în calitate de intimat.
 
Obiectul dosarului este reprezentat de „plângere contravențională DSPJ 0016734“.
 

Declarațiile reprezentanților DPS

 
Contactată telefonic, Cristina Mihaela Schipor, directorul DSP Constanța, a declarat pentru ZIUA de Constanța că, cel mai probabil, este vorba despre o amendă primită de SAJ Constanța de la inspectorii sanitari, amendă pe care instituția o contestă în instanță.
 
„Probabil a fost inspecția în control și au amendat SAJ, dar nu pot să vă spun exact când sau pentru ce, căci eu sunt informată doar că au fost în control. Oricum, în această perioadă inspectorii au avut mai multe activități de control, în contextul epidemiologic actual, au fost la mai multe instituții“, a explicat directorul Direcției de Sănătate Publică din Constanța.
 

Menționăm că am încercat să luăm legătura și cu dr. Laurențiu Bădescu, managerul general al SAJ Constanța, iar în acest sens am transmis și un mesaj tip SMS. Până la închiderea ediției, însă, nu am primit răspuns la solicitările noastre. Vom publica răspunsul SAJ Constanța imediat ce acesta ne va fi furnizat.
 
 Așa cum am precizat anterior, cazul a fost înregistrat recent la instanță, așa încât acum se află în etapa procedurii prealabile primului termen de judecată.

 
Citește și:

Directorul ​DSP Constanța, precizări importante legate de verificările desfășurate la Spitalul Județean Galați
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța azi Accident rutier cu victimă în Eforie Nord!

03 Apr 2024 876

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1299

UPDATE. Știri Constanța. Accident rutier în localitatea Medgidia. Intervin pompierii

10 Mar 2024 1002

UPDATEAmbulanța și poliția intervin la Ovidiu, județul Constanța. Om căzut pe stradă! (FOTO+VIDEO)

25 Feb 2024 2417

Știri Constanța Accident rutier pe bulevardul Tomis. Intervine Serviciul de Ambulanță Județean (GALERIE FOTO+VIDEO)

22 Feb 2024 2039

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Elenei Roman, director economic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța (DOCUMENTE)

18 Feb 2024 1260

Știri Constanța Două autoturisme, implicate într-un accident pe varianta Ovidiu (FOTO)

15 Feb 2024 1312

Autosanitarele Citroen aparținând Serviciului de Ambulanță Constanța, reparate de Inter Cars România SRL, controlată de o firmă din Polonia! (DOCUMENT)

11 Feb 2024 703

Licitații Constanța Auto Haus Tudor SRL, contract cu Serviciul de Ambulanță Județean Constanța pentru autosanitarele Renault (DOCUMENT)

08 Feb 2024 866

Dr. Laurențiu Bădescu, fostul manager SAJ Constanța, pierde definitiv procesul deschis Agenției Naționale de Integritate! (MINUTA)

01 Feb 2024 1395

Academia Navală „Mircea cel Bătrân“ cumpără simulatoare de realitate virtuală (VR) și realitate mixtă (MR)!

23 Dec 2023 913

Știri Constanța azi Accident rutier pe strada Eliberării din municipiu

20 Dec 2023 1052

Angajări Constanța Serviciul de Ambulanţă Judeţean Constanţa scoate la concurs cinci posturi de șofer autosanitară

24 Nov 2023 3391

UPDATE Patru persoane rănite într-un accident rutier în municipiul Constanța! (GALERIE FOTO)

09 Nov 2023 1878

Un nou dosar pe rolul Tribunalului Constanța. Una din părți, un fost director SAJ

14 Oct 2023 1161