Șoferul care a distrus zece mașini într-un accident pe strada Lirei, din Constanța, a fost reținut

 
La data de 26 februarie 2021, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe strada Lirei din municipiul Constanța, din care a rezultat avarierea a 10 autovehicule, iar conducătorul auto nu se află la fața locului.
 
Polițiștii Serviciului Rutier au demarat cercetările, iar în scurt timp s-a stabilit identitatea persoanei care a condus, fiind vorba despre un bărbat, de 48 de ani, din județul Suceava.
 
În urma verificărilor s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma prelevării de mostre biologice a rezultat o valoare de 2,04 mg/l alcool pur în sânge.
 
De asemenea, polițiștii rutieri au constatat faptul că plăcuțele cu numerele de înmatriculare ale autovehiculului au fost retrase, iar în locul acestora au fost montate alte plăcuțe false.
 
Totodată, din investigații a reieșit faptul că autoturismul i-a fost încredințat de către o altă persoană, doar pentru păstrare, nu și pentru a-l conduce.
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influența băuturilor
alcoolice, punerea în circulație a unui vehicul neînmatriculat, punerea în circulație a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și furt în scop de folosință.
 
În cursul zilei de ieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propunere de arestare preventivă.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Ialomița Accident grav între Fetești și Movila. Cinci victime, dintre care două încarcerate. O fetiță a murit!

16 Aug 2020 3823

Capitală Un șofer a lovit 10 mașini, după ce i s-a facut rău la volan

25 Nov 2019 2142

Un TIR scăpat de sub control a spulberat zece mașini! Atenţie, video cu impact emoţional

30 Aug 2016 3428