Solicitare acceptată Ce le-a cerut judecătorilor tânăra din Constanța care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate


 
  • În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.

Tânăra, de 22 de ani, din Constanța, acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, este cercetată de procurori în stare de arest la domiciliu!
 
Ieri, judecătorii de la Tribunalul Constanța i-au acordat tinerei permisiunea de părăsire a imobilului în care locuiește strict pentru a se deplasa la unităţile de comerţ situate pe o rază de maxim 500 de metri de locuință, pentru procurarea de produse alimentare şi nealimentare de strictă necesitate, în fiecare zi de miercuri, între orele 10.00-12.00.
 

Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă

 
Conform procurorilor, în data de 11.09.2020, în jurul orei 21:20 inculpata, în timp ce se afla în incinta unui local din mun. Constanţa, în urma unui conflict spontan cu persoana vătămată D.M.D., a tras-o pe aceasta de păr, și a lovit-o cu pumnii și picioarele, totodată aruncând cu un pahar înspre persoana vătămată B.S.G., aceasta fiind lovită cu paharul în zona capului.
 

Buton de panică

 
În acest context, persoana vătămată D.M.D. a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate, inculpata l-a mușcat de antebrațul stâng pe martorul U.C., l-a lovit cu piciorul în cap pe martorul C.N.V., iar pe martorul A.R.M. l-a lovit cu piciorul în testicule, toți trei agenți de securitate în cadrul unei societăţi private.
 
În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng.
 
La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe persoana vătămată U.V., polițist național.
 

Substanțe cu efect psihotrop

 
Ulterior acestui eveniment, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata l-a lovit cu piciorul în zona abdomenului pe martorul M.G.C., polițist local, iar la scurt timp a lovit-o cu picioarele în zona membrelor inferioare pe martora C.O.R., polițist local.
 

La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop.
 
În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe persoana vătămată U.V., polițist național.

 
De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, inculpata a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.
 
Citește și
 
Judecătorii explică de ce a luat cu suspendare tânărul acuzat că a bătut și amenințat un echipaj SMURD Constanța

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tânăra din Constanța acuzată că ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate trimisă la dezintoxicare

28 Dec 2020 816

Tânăra din Constanța acuzată că a lovit patru polițiști și trei agenți de securitate, în atenția judecătorilor

07 Dec 2020 700

Anchetă finalizată în cazul tinerei din Constanța acuzată că ar fi lovit patru polițiști și trei agenți de securitate

05 Dec 2020 1087

Tânăra din Constanța care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate a fost eliberată din arestul preventiv

11 Nov 2020 1718

Judecătoria Constanța a respins cererea de prelungire a arestului în cazul tinerei care a bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

10 Nov 2020 1477

Veste proastă pentru tânăra din Constanța care ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate!

22 Oct 2020 1426

Tânăra care ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate mai are de trecut un hop, până la libertate

22 Oct 2020 913

Tratament de dezintoxicare Femeia din Constanța închisă pentru că ar fi bătut mai mulți polițiști ar putea fi eliberată

20 Oct 2020 1007

Cazul ce a făcut înconjurul țării! Veste proastă pentru tânăra care ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

08 Oct 2020 3026

Decizie definitivă în cazul tinerei din Constanța care ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

15 Sep 2020 2482

Tribunalul Constanța decide azi libertatea tinerei acuzate că ar fi bătut patru polițiști și trei agenți de securitate

15 Sep 2020 1589

UPDATE. Anchete interne la Poliţie şi Jandarmerie Doi turişti susţin că au fost bătuţi în sediul Poliţiei din Costineşti

01 Aug 2014 2768

Poliţişti bătuţi în timpul serviciului

15 Aug 2013 934