Sportivii de la CSC Mihail Kogălniceanu, evoluții de clasă Sergiu Gheondea, cel mai bun cadet la Naționalele de Taekwondo WT (galerie foto)

La Brașov s-a disputat Campionatul Național de Taekwondo WT la toate secțiunile (copii, juniori mici, cadeți, junior și seniori), la categoriile A și B.
 
Au participat 750 de sportivi, de la 27 de cluburi, printre care și Clubul Sportiv Comunal Mihail Kogălniceanu, care, ca de obicei, a obținut rezultate de excepție. La două secțiuni, copii și cadeți, a obținut locul întâi în clasamentul general (la categoria A), iar în ierarhia generală a tuturor secțiunilor s-a clasat pe un onorant loc trei, după Ilyo Bistrița și Steaua București! Sportivul de la CSC Mihail Kogălniceanu Sergiu Gheondea a avut o evoluție notabilă, fiindu-i acordat titlul de cel mai bun sportiv al competiției la cadeți, performanță pentru care a primit un trofeu și un premiu bănesc.   
 

23 de medaliați

 
Reprezentanții clubului din județul Constanța care au urcat pe podium au fost: locul 1 - Sergiu Gheondea, Maria Rusu, Ștefania Popa, Denisa Voicu; locul 2 - Denisa Gheondea, Cristina Guriuc, Eduard Negruț, Adrian Epuran, Alexandru Negruț, Ioana Tusa, Miruna Scutariu, Cristina Olteanu, Cristina Prisecaru, Ștefania Nacu, Sebastian Ștefan; locul 3 - Andrei Mureșan, Laura Aldea, Cătălina Manuca, Laurențiu Pitorac, Eduard Leonte, Alexandra Coteț, Răzvan Anghelide și George Vlădăreanu.
 

Accent pe pregătirea fizică generală

 
„A fost un concurs cu un înalt nivel tehnic, prin baza de selecție pentru lotul național al României. Sportivii noștri au aceeași hibă: nu dispun de suficientă rezistență la efort, ceea ce duce spre finalul meciului la lipsă de concentrare și forță în lovitură. Din această cauză, s-au pierdut foarte multe finale. Ne așteaptă o perioadă lungă pentru antrenamentul care pune accent pe pregătirea fizică generală. Vreau să mulțumesc echipei mele tehnice, compusă din instructorii Marian Olteanu, George Vlădăreanu și Elena Predescu și arbitrului Eduard Olteanu și nu în ultimul rând sportivilor Mulțumim de asemenea Consiliului Local al comunei Mihail Kogălniceanu și doamnei primar Anca Belu și Consiliului Local al comunei Nicolae Bălcescu și domnului primar Dumitru Timofte“, a declarat Laurențiu Palangă, antrenorul secției de Taekwondo WT de la CSC Mihail Kogălniceanu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SC Aaylex One SA anunță publicul interesat asupra depunerii la sediul APM Constanța a solicitarii de actualizare a Autorizației Integrate de Mediu nr. 2/28.03.2016

28 Mar 2024 257

Primăria Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, cumpără servicii de asigurări incendiu și alte riscuri în localitate

01 Mar 2024 456

SN Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța SA a prelungit mandatul lui Horia Mihail Acatrinei, director economic

17 Feb 2024 2863

S.C. WAREHOUSES DE PAUW ROMANIA SRL anunță publicul interesat ca s-a depus documentația în vederea obținerii avizului de mediu pentru avizarea planului urbanistic

20 Jan 2024 534

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Gheorghe Zamani, directorul tehnic de la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

20 Dec 2023 889

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Simonei-Carmen Fătu, membru în CA la Aeroportul Mihail Kogălniceanu-Constanța (DOCUMENTE)

07 Dec 2023 1080

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Horia Mihail Acatrinei, director economic al Aeroportului de la Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

03 Dec 2023 1491

Județul Constanța Acoperișul unei case din Mihail Kogălniceanu smuls de vânt și aruncat pe șosea (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Nov 2023 4621

Dito Group SRL, din Oradea, contract de peste 1,2 milioane de euro la U.M. 01837 Mihail Kogălniceanu! (DOCUMENT)

05 Nov 2023 961

Afaceri Constanța Via Grande Company SRL, câștigătoarea unui contract de concesiune atribuit de Primăria Mihail Kogălniceanu

14 Sep 2023 1152

Se oprește apa în trei localități din județul Constanța! Afectată și Baza Militară de la Mihail Kogălniceanu!

25 Jul 2023 3784

UPDATE. Legături la Constanța. Cine controlează firmele DNA începe urmărirea penală! Sunt vizate mai multe firme și un angajat al bazei militare Mihail Kogălniceanu

23 Jun 2023 2190

Un consilier local PSD din județul Constanța, trimis în judecată în dosarul motorinei de la Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu (DOCUMENTE)

23 Jun 2023 3014

Negociere fără publicare prealabilă Aeroportul Mihail Kogălniceanu cumpără energie electrică de la Tinmar Energy SA (DOCUMENT)

09 May 2023 1374

Județul Constanța Avarie RAJA pe conducta de alimentare cu apă de pe DN2A din localitatea Mihail Kogălniceanu. A fost oprită furnizarea apei

05 Dec 2022 2502