Surse Unul dintre suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion, parte a grupării 'Ndràngheta - crimă organizată de tip mafiot



Apar noi detalii în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional!
 
Cei în cauză, un bărbat, de 48 de ani, respectiv o femeie, de 55 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei fapte similare în localitatea Castelu și a unei tentative, prin același mod de operare, comise în Mamaia.
 
În prezent, bănuiții se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, în vederea audierii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.
 
Potrivit unor surse, femeia ar fi apropiată de gruparea 'Ndràngheta, care, potrivit wikipedia.org, este un grup de crimă organizată de tip mafiot, cu sediul în Calabria, Italia.
 

„În ciuda faptului că nu a fost la fel de faimoasă în străinătate ca mafia siciliană și fiind considerată mai rurală decât Camorra napoletană și Sacra Corona Unita Apuliană, Ndrangheta a devenit cel mai puternic sindicat al criminalității din Italia la sfârșitul anilor 1990 și începutul anilor 2000. Deși în mod obișnuit pusă în conexiune cu mafia siciliană, 'Ndrangheta operează independent de acestea, deși există un contact între cele două, datorită proximității geografice și culturii împărtășite între Calabria și Sicilia. Un diplomat american a estimat că activitățile legate de traficul de droguri, extorcare și spălarea banilor din cadrul organizației au reprezentat cel puțin 3% din PIB-ul Italiei în 2010“, conform sursei mai sus precizate.

 
Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și


VIDEO. Detalii exclusive! Primele imagini din interior! Ce vârste au principalii suspecți în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Valoarea prejudiciului este de aproximativ 15.000 de euro Consiliul Județean Constanța se constituie parte civilă în dosarul bancomatului de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! (DOCUMENT)

20 Mar 2023 2390

Procurorii din Constanța fac precizări importante Un dosar care a făcut înconjurul ţării, trimis în instanță

18 Jan 2023 1577

UPDATE. SURSE Bancomatul de la Pavilionul Expozițional din Mamaia, aruncat în aer! Principalii suspecți au fost trimiși în judecată (VIDEO)

18 Jan 2023 1482

Tribunalul Constanța, anunț de ultim moment în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional Constanța (VIDEO)

28 Dec 2022 3797

Suspecții în cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilionul Expozițional cer să fie puși în libertate! (VIDEO)

05 Dec 2022 1359

FOTO+VIDEO Suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion au ajuns la Tribunalul Constanța

30 Nov 2022 2027

Arestul de la IPJ Constanța are noi „clienți“! Suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion, reținuți. Azi vor fi duși la arestare

30 Nov 2022 1304

IPJ Constanța, lovitură de maestru în cazul bancomatului de la Pavilionul Expozițional! Cum au fost prinși principalii suspecți (VIDEO)

30 Nov 2022 3490