Tânărul care și-a expus organele genitale pe holul Spitalului din Hârșova merge la închisoare. Ce pedeapsă a primit


 
  • Cel în cauză este suspectat că, în incinta Spitalului Orășenesc Hârșova, a amenințat cu acte violență pe persoana vătămată - polițist în cadrul Poliției Oraș Hârșova, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
 
  • Mai mult, în aceeași împrejurare, inculpatul a săvârșit acte de exhibiționism, expunându-și în două rânduri organele genitale persoanelor prezente în holul și în curtea unității spitalicești.
 
 
Un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, a fost condamnat  la un an şi trei luni de închisoare cu executare pentru ultraj și ultraj contra bunelor moravuri.
 
Decizia este definitivă și a fost luată de judecătorii Curții de Apel Constanța.
 
S-a reținut în sarcina inculpatului că în seara zilei de 24.08.2020, în jurul orei 19,30, în incinta Spitalului Orășenesc Hârșova, a amenințat cu acte violență pe persoana vătămată - polițist în cadrul Poliției Oraș Hârșova, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
 
Mai mult, în aceeași împrejurare, inculpatul a săvârșit acte de exhibiționism, expunându-și în două rânduri organele genitale persoanelor prezente în holul și în curtea unității spitalicești.
 
În fața magistraților, apărătorul inculpatului, având cuvântul, a solicitat magistraților, potrivit rolii.ro, să să aibă în vedere că la dosarul cauzei au fost depuse în circumstanțiere înscrisuri din care reiese situația personală a inculpatului, legat de afecțiunea de care suferă, afecțiune pe care, de fapt, s-au generat consecințele faptelor sale, respectiv faptul că inculpatul, pe fondul durerilor, a suferințelor pe care acesta le avea în seara respectivă, a consumului de alcool pe care l-a recunoscut, combinat cu consumul de medicamente cu privire la care nu avea certitudinea că sunt cele potrivite pentru durerile pe care le avea, medicamente pe care le-a luat de la mama sa și care i-au provocat și o stare de tulburare, o stare pe care, în care momentul în care a fost perfect conștient și lucid, nu și-o poate explica, în sensul că ceea ce a făcut consideră că a fost nu numai neadecvat și rușinos, dar și nepotrivit.
 
În acest context, inculpatul a adoptat și această atitudine de regret față de ceea ce a săvârșit.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Flagrant!
Final de anchetă în cazul bărbatului și-ar fi expus părțile intime pe scările către Plaja Modern

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Spitalul Orășenesc Hârșova, obligat să achite peste 15.000 de euro pentru medicamente! Dosarul, în rercurs la Curtea de Apel Constanța

11 Apr 2024 356

Spitalul Orășenesc Hârșova, obligat de Tribunalul Constanța să achite peste 15.000 de euro pentru mărfuri medicale primite timp de doi ani (MINUTA)

11 Feb 2024 998

Știri Constanța azi UPDATE. Incendiu cu final tragic în Vulturu!

27 Jan 2024 957

Știri Constanța Autocar cu circa 80 de pasageri la bord s-a răsturnat la Hârșova. Detalii de ultim moment despre starea victimelor (VIDEO)

10 Oct 2023 2089

UPDATE. Știri Constanța Două autoturisme, implicate într-un accident în zona IAS Hârșova (GALERIE FOTO+VIDEO)

07 Oct 2023 1588

În atenția medicilor! Spitalul Orășenesc Hârșova angajează medici specialiști! Toate posturile sunt cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată (DOCUMENT)

25 Sep 2023 1169

Județul Constanța Patru persoane, printre care și un copil de 5 ani, rănite într-un accident la Hârșova

27 Aug 2023 1544

UPDATE.Accident la ieșire din Hârșova spre Constanța! Mai multe victime, dintre care una încarcerată. Intervine elicopterul SMURD (FOTO)

30 Jun 2023 4782

Județul Constanța Accident rutier la ieșire din Hârșova spre Hanul Morilor. O victimă, încarcerată (FOTO+VIDEO)

13 Jun 2023 5352

Șoferi trași pe dreapta în Medgidia și Hârșova. Ce au constatat agenții de la Rutieră

24 Feb 2023 3028

UPDATE. Județul Constanța Două autoturisme implicate într-un accident rutier în localitatea Tichilești

28 Jan 2023 1968

UPDATE Trei autoturisme, implicate într-un accident rutier la Hârșova. O victimă

17 Nov 2022 3575

Un bebeluș de numai 500 de grame, născut la Spitalul din Hârșova! Care este starea micuțului și a mamei

23 Aug 2022 4289

UPDATE. Județul Constanța Două persoane rănite într-un accident rutier între Hârșova și Stupina

18 Apr 2022 1467

Declarații de avere Andrei Maria, membru supleant în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova deține două apartamente în Constanța (documente)

07 Dec 2021 1596