Tânărul care și-a expus organele genitale pe holul Spitalului din Hârșova merge la închisoare. Ce pedeapsă a primit


 
  • Cel în cauză este suspectat că, în incinta Spitalului Orășenesc Hârșova, a amenințat cu acte violență pe persoana vătămată - polițist în cadrul Poliției Oraș Hârșova, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
 
  • Mai mult, în aceeași împrejurare, inculpatul a săvârșit acte de exhibiționism, expunându-și în două rânduri organele genitale persoanelor prezente în holul și în curtea unității spitalicești.
 
 
Un bărbat, de 34 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, a fost condamnat  la un an şi trei luni de închisoare cu executare pentru ultraj și ultraj contra bunelor moravuri.
 
Decizia este definitivă și a fost luată de judecătorii Curții de Apel Constanța.
 
S-a reținut în sarcina inculpatului că în seara zilei de 24.08.2020, în jurul orei 19,30, în incinta Spitalului Orășenesc Hârșova, a amenințat cu acte violență pe persoana vătămată - polițist în cadrul Poliției Oraș Hârșova, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.
 
Mai mult, în aceeași împrejurare, inculpatul a săvârșit acte de exhibiționism, expunându-și în două rânduri organele genitale persoanelor prezente în holul și în curtea unității spitalicești.
 
În fața magistraților, apărătorul inculpatului, având cuvântul, a solicitat magistraților, potrivit rolii.ro, să să aibă în vedere că la dosarul cauzei au fost depuse în circumstanțiere înscrisuri din care reiese situația personală a inculpatului, legat de afecțiunea de care suferă, afecțiune pe care, de fapt, s-au generat consecințele faptelor sale, respectiv faptul că inculpatul, pe fondul durerilor, a suferințelor pe care acesta le avea în seara respectivă, a consumului de alcool pe care l-a recunoscut, combinat cu consumul de medicamente cu privire la care nu avea certitudinea că sunt cele potrivite pentru durerile pe care le avea, medicamente pe care le-a luat de la mama sa și care i-au provocat și o stare de tulburare, o stare pe care, în care momentul în care a fost perfect conștient și lucid, nu și-o poate explica, în sensul că ceea ce a făcut consideră că a fost nu numai neadecvat și rușinos, dar și nepotrivit.
 
În acest context, inculpatul a adoptat și această atitudine de regret față de ceea ce a săvârșit.
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Flagrant!
Final de anchetă în cazul bărbatului și-ar fi expus părțile intime pe scările către Plaja Modern

 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Declarații de avere Andrei Maria, membru supleant în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova deține două apartamente în Constanța (documente)

07 Dec 2021 818

Declarații de avere Aurelian Pindic, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova, deține o jumătate dintr-un teren agricol (documente)

26 Nov 2021 690

Declarații de avere Marian Paștea, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova, nu deține terenuri sau clădiri (documente)

15 Nov 2021 848

Spitalul Orășenesc Hârșova angajează. Ce post este vacant

04 Nov 2021 864

Spitalul Orăşenesc Hârşova, județul Constanța, angajează infirmieră

28 Oct 2021 537

Județul Constanța Post vacant la Spitalul Orășenesc Hârșova

26 Oct 2021 909

Spitalul Orăşenesc Hârşova achiziționează dotări medicale în contextul crizei COVID-19 (document)

23 Aug 2021 2402

Județul Constanța Accident rutier cu victime, la ieșire din Stupina

09 Jul 2021 2005

Județul Constanța Chirurg reputat, găsit decedat în locuința sa

23 Jun 2021 15018

Spitalul Orășenesc Hârșova angajează economist

20 Apr 2021 931

Spitalul Orășenesc Hârșova angajează. Ce post este disponibil

24 Feb 2021 1339

Cum s-a produs accidentul din apropiere de Hârșova. Cinci persoane au ajuns la spital

10 Oct 2020 2109

Accident pe DN 22A, între Hârșova și Saraiu. Patru victime. Trei adulți și un copil

23 Aug 2020 1331

Județul Constanța Apartament cuprins de flăcări în Hârșova. Pompierii, chemați în ajutor. Un copil, transportat la spital

07 Aug 2020 1087

Spitalul Orășenesc Hârșova va fi modernizat. Investiția depășește 9 milioane de lei (document)

04 Jun 2020 3390