Tânărul irakian, care a alergat cu un cuţit în mână trei studenţi de la Universitatea „Ovidius“, a scăpat de pușcărie


Un tânăr irakian, de 28 de ani, domiciliat în Constanţa fără forme legale,  care a alergat cu un cuţit în mână trei studenţi de la Universitatea „Ovidius“ a scăpat de închisoare!
 
El fusese condamnat la pedeapsa amenzii penale de aproximativ 6.000 de lei pentru săvârşirea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice.
 
În luna octombrie 2019, Judecătoria Constanța a dispus înlocuirea pedepsei amenzii penale cu aproape 120 zile de închisoare. Potrivit datelor oficiale, inculpatul nu a făcut dovada achitării amenzii penale.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu a fost definitivă, hotărârea fiind contestată la Tribunalul Constanţa, instanță care, ieri, a anulat deciziei Judecătoriei Constanța, ca urmare a achitării amenzii penale în sumă de aproximativ 6.000 de lei.
 
Decizia Tribunalului Constanța este definitivă.
 
În actul de sesizare a instanţei, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa arată că, în luna aprilie 2017, în timp ce se afla în faţa căminului C2 din municipiului Constanţa, inculpatul (pe fondul unui conflict cu soţia) a tulburat liniştea şi ordinea publică alergând trei persoane cu un cuţit în mănă şi a aruncat asupra lor cu o cărămidă, provocând astfel scandal în faţa căminului Universităţii „Ovidius“ din Constanţa şi insuflând temere în rândul persoanelor martore la conflict.
 
Citește și
 
Tânărul acuzat de moartea lui Andrei, din Mangalia, rămâne acasă, în arest la domiciliu


„Cutremur“ în Piața Chiliei din Constanța! Procurorii DIICOT au făcut anunțul final în cazul drogurilor aduse din China!

Cei doi bărbați testați pentru COVID 19 în Arestul IPJ Constanța, puși sub control judiciar

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Minibliotecă stradală inaugurată în fața Campusului Universității Ovidius din Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jul 2022 1820

Universitatea Ovidius din Constanța Profesorul Dan Alexandru Grigorescu a primit titlul de „Doctor Honoris Causa“

08 Dec 2021 1505

O fată de 14 ani a trecut prin momente groaznice aproape de Campusul Universității „Ovidius“. Ce au decis ieri judecătorii

22 Nov 2018 1655

Ce a recunoscut în faţa procurorilor Tentativă de viol în zona Campusului Universităţii „Ovidius“! Agresorul a fost trimis în judecată

25 Jan 2018 1972

Universitatea Ovidius deschide noul an academic

28 Sep 2014 3198

Conferinţă şi lansare de carte la Universitatea Ovidius din Constanţa

03 Jul 2014 2523