Tânărul prins în Mamaia zburând cu 119 km/h, și cu permisul fals, trimis la închisoare


 
  • Cel în cauză a condus autovehiculul marca Peugeot, în Mamaia, dinspre Năvodari către municipiul Constanța. La un moment dat, inculpatul a fost a fost depistat și înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 119 km/h.
 
Curtea de Apel Constanța a dispus ieri, 08 decembrie 2021, condamnarea în primă instanță la doi ani de închisoare cu executare a unui individ, de 35 de ani, din Constanța, suspectat de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și de săvârşirea infracţiunii de uz de fals.
 
În fapt, s-a reținut că la data de 14 ianuarie 2021 și la data de 20 ianuarie 2021, inculpatul a condus autovehicule pe drumurile publice, fiind oprit în trafic, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și a înmânat organelor de poliție un permis de conducere cu un format asemănător celor eliberate de autoritățile din Turcia, fals, cu scopul de a nu fi tras la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis de conducere.
 
La jumătatea lunii ianuarie 2021, inculpatul s-a prezentat la sediul IPJ Constanța și a declarat că la data de 14 ianuarie 2021 se deplasa cu autoturismul pe bulevardul Tomis, și pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un gard pe marginea părții carosabile.
 
Inculpatul, la solicitarea organelor de poliție, a prezentat un permis de conducere aparent emis de autoritățile turce, care prezenta suspiciuni că este contrafăcut.
 
Prin acest proces verbal, organul de poliție s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, fals, și uz de fals.
 
Cu privire la fapta din 20 ianuarie 2021, cel în cauză a condus autovehiculul marca Peugeot, în Mamaia, dinspre Năvodari către municipiul Constanța. La un moment dat, inculpatul a fost a fost depistat și înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 119 km/h. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, totodată prezentând un permis de conducere fals, utilizându-l în scopul inducerii în eroare a organelor de poliție.
 
Sursa: rolii.ro
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
UPDATE. Constanța Impact violent în stațiunea Mamaia. O victimă este încarcerată (GALERIE FOTO și VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hotel de două etaje, pe amplasamentul unui spațiu comercial Investiția imobiliară a societății Magic Stil SRL în zona Cazino Mamaia, la mâna consilierilor locali din Constanța(DOCUMENT)

24 Apr 2024 362

Undă verde de la Primăria Constanța Firma fondată de fostul consul onorific al Libanului în România vrea să modifice restaurantul Tomis din Mamaia

21 Apr 2024 656

Știri Constanța Incendiu în toiul nopții în stațiunea Mamaia! Panică în rândul a zeci de persoane, printre care și copii (FOTO+VIDEO)

15 Apr 2024 1949

În Constanța Apariție inedită la Marea Neagră, în stațiunea Mamaia

08 Apr 2024 554

Teren în zona Pescărie Tribunalul obligă Primăria Constanța și Consiliul Local să restituie un teren pe care au construit o stradă, cu trotuar! Cu recurs (MINUTA)

05 Apr 2024 1114

Afaceristul Florin Enuc, dat în judecată de asociația de proprietari din clădirea St. Vlas Apartments Mamaia. Motivul disputei sunt spațiile comune ale imobilului!

15 Mar 2024 1052

FOTOREPORTAJ Imagini dezolante cu toboganul din Stațiunea Mamaia! Cum arată în prezent (GALERIE FOTO+VIDEO)

11 Mar 2024 1586

Misterioasele schele din Mamaia. Înconjoară o suprafață mare din plajă! (FOTO+VIDEO)

10 Mar 2024 3293

Martin Laura Cezara anunță începerea lucrărilor de construire pentru imobilul teren și/sau construcții situat în stațiunea Mamaia - stație pornire telegondola

07 Mar 2024 408

Primăria Constanța, undă verde pentru un spațiu comericial Margona MTC SRL, controlată de Constantin Goane, construiește în stațiunea Mamaia, zona Perla

06 Mar 2024 1049

Constanța Iată ce a apărut pe pistele pentru biciclete de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu (FOTO+VIDEO)

04 Mar 2024 14218

Știri Constanța CT BUS. Linia 47M, deviată pe sensul spre cap linie Mamaia

29 Feb 2024 594

Imobiliare Constanța Undă verde la Mediu pentru firma lui Ion Dumitrache privind investiția de la Bufetul Felix

27 Feb 2024 854

Stelian Ion(USR) „Riviera Tomis sau șoseaua de coastă, argument pentru construirea unor blocuri pe taluzul Constanței”!

24 Feb 2024 987

OMD Mamaia Constanța Implică-te în concursul pentru alegerea logoului stațiunii Mamaia, votând varianta preferată! 11 propuneri merg în etapa următoare

20 Feb 2024 641