Tentativă de omor la Cernavodă! Cetățean înjunghiat după ce i-a reproșat unui șofer că mergea prea tare

 
  • Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Constanța.
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a doi bărbați, din localitatea Cernavodă, județul Constanța, pentru săvârşirea infracţiunii de tantativă la omor și tulburarea liniştii şi ordinii publice
 
Probatoriul administrat în cauză a relevat, ca stare de fapt, că la data de 02 aprilie 2020, pe o stradă din Cernavodă, cei doi bărbați se aflau într-o mașină, care circula cu viteză pe o stradă din localitatea.
 
La un moment dat, un cetățean i-a reproșat conducătorului auto că circulă cu o viteză prea mare pentru zona în care se află (pe strada respectivă se jucau mai mulți copii).  Deranjat, șoferul ar fi oprit mașina și s-ar fi îndreptat către victimă, cerându-i socoteală.
 
Motivând că s-a temut de șofer, persoana vătămată l-a lovit pe conducătorul auto, moment în care celălalt pasager din automobil a înjunghiat în zona spatelui persoana vătămată.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Constanța.
 
Oricare va fi decizia  Tribunalului, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil. 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Detalii exclusive!
Primele mărturii ale jandarmului înjunghiat la Costinești - „Erau turiști în zonă, însă nu s-a băgat nimeni“ (document)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un copil și-a salvat mama sunând la 112! Tentativă la omor calificat în Cernavodă. Dosarul în apel

18 May 2023 2698

Cernavodă. Tentativă la omor calificat. Prima condamnare

28 Apr 2023 1221