Tentativă de viol aproape de Campusul Universităţii „Ovidius“. Victima are doar 14 ani. Prima condamnare

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au dispus condamnarea, în primă instanţă, a unui individ de 41 de ani, suspectat de tentativă de viol
 
Cel în cauză a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi este suspectat că, în seara zilei de 10 ianuarie, în zona Campusului Universităţii „Ovidius“, ar fi acostat o minoră, de 14 ani, pe care ar fi încercat să o violeze. Copila a ţipat, iar un cetăţean care se afla în apropiere a intervenit imediat, moment în care agresorul a fugit. Judecătoria Constanţa, în primă instanţă, a decis ca inculpatul să primească, pentru tentativă la viol, patru ani de închisoare.
 
Instanţa i-a interzis inculpatului, ca pedeapsă complementară, exercitarea următoarelor drepturi: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a comunica şi de a se apropia, direct sau indirect, de persoana vătămată ori de membri de familie ai acesteia, sau de martorii din prezentul dosar ori de membri de familie ai acestora, pe o durată de 4 ani.
 
„Interzice inculpatului ca pedeapsă accesorie exercitarea următoarelor drepturi: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, de a comunica şi de a se apropia, direct sau indirect, de persoana vătămată ori de membri de familie ai acesteia, sau de martorii din prezentul dosar ori de membri de familie ai acestora“, conform minutei judecătoreşti. Magistraţii au mai hotărât menţinerea măsurii preventive a arestului faţă de inculpat.
 
„Admite în parte acţiunea civilă şi obligă inculpatul la plata sumei de 980 de lei cu titlu de daune materiale şi la plata sumei de 8.000 de lei cu titlu de daune morale către partea civilă“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa nu este definitivă, aceasta fiind atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Condamnat şi în Veneţia pentru viol şi agresiune sexuală Ani grei de închisoare pentru individul care a încercat să violeze o minoră aproape de Campusul Universităţii „Ovidius“!

31 Jan 2019 1753

O fată de 14 ani a trecut prin momente groaznice aproape de Campusul Universității „Ovidius“. Ce au decis ieri judecătorii

22 Nov 2018 1654

O minoră a trecut prin clipe de groază în zona Campusului Universităţii „Ovidius“. Ce s-a decis în instanţă

12 Apr 2018 3350

Tentativă de viol în zona Campusului Universităţii „Ovidius“. Victima, o minoră. Agresorul, în arest

25 Jan 2018 2406

Ce a recunoscut în faţa procurorilor Tentativă de viol în zona Campusului Universităţii „Ovidius“! Agresorul a fost trimis în judecată

25 Jan 2018 1972