Trafic de droguri la Măcin (Tulcea). Dosarul se va rejudeca

  • Drogurile erau aduse din Grecia, unde unul dintre inculpați avea conexiuni în mediul infracțional.


Curtea de Apel Constanța a decis, ieri, ca dosarul a trei tineri din localiatea Măcin (Tulcea), acuzați de trafic de droguri, să fie rejudecat. Decizia este definitivă.


În actul de sesizare s-a reținut, în fapt, că în anul 2014, lucrători din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Tulcea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de droguri de risc și introducere în țară de droguri de risc, fără drept.


De asemenea, se mai reține în actul de sesizare al instanței că, din datele deținute de organele de cercetare penală a reieșit că, în cursul lunii noiembrie 2014 la nivelul orașului Măcin s-a constituit un grup de trei persoane care se ocupa cu achiziționarea din străinătate și introducerea în țară de droguri de risc, respectiv muguri de cannabis, droguri pe care le ofereau spre vânzare pe raza localității Măcin. Liderul grupării s-a deplasat în Grecia, unde avea conexiuni în mediul infracțional și a cumpărat muguri de cannabis, pe care ulterior i-a introdus în țară și i-a vândut, fiind ajutat în această activitate de către ceilalți doi inculpați.


Tribunalul Constanța a decis condamnarea a doi inculpați la pedepse cu suspendare (doi ani și opt luni și un an de închisoare). Asta în timp ce cel de al treilea inculpat a primit trei ani şi opt luni de închisoare în regim de detenţie.


Citește și


Detalii știute până azi doar de anchetatori!
Rechizitoriul unuia dintre cele mai mari dosare de trafic de droguri din România! (document)



Polițiștii din dosarul „Cocaina de la Marea Neagră“ rămân sub control judiciar
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.