Trafic de influenţă. Tarabă la Eforie Închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Tuzla

Tenor Cadîr, în vârstă de 52 de ani, din comuna Tuzla, trimis în judecată pentru trafic de influenţă, a fost condamnat.
 
Azi, Tribunalul Constanţa a decis condamnarea bărbatului la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Cel în cauză a fost obligat să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenta „Sf. Apostol Andrei“ Constanta sau în cadrul R.A Judeteana de Drumuri si Poduri Constanţa, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, inculpatul nu poate presta această muncă, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare. Instanţa a mai constatat că, suma de 300 euro şi 1000 lei a fost predată în faza de urmarire penală denunţătorului (…).
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform magistraţilor, la data de 17 ianuarie, inculpatul a fost depistat în flagrant după ce a primit de la denunţătorul D.M. sumele de 1.000 de lei şi 300 de euro, pentru a interveni pe lângă primarul oraşului Eforie şi pe lângă alţi funcţionari publici, persoane asupra cărora l-a asigurat că are influenţă, în vederea obţinerii permisiunii de a amplasa o tarabă pe str. Panselelor din Eforie Nord, în scopul desfăşurării unor activităţi negustoreşti în perioada de vară a anului 2018, fără îndeplinirea condiţiilor legale (fără depunerea unui dosar, respectiv fără obţinerea unei autorizaţii valabile).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Bărbat din Tuzla, angajat ca pompier la Primăria Eforie, reținut după ce a fost prins în flagrant în timp ce primea mită. Ce s-a angajat să facă în schimbul banilor primiți

19 Jan 2018 6218