Justitie

Trei morţi pe podul de la Ovidiu! Anunţ de ultim moment al judecătorilor din Constanţa (video)

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Constanţa au dispus începerea judecăţii în dosarul în care Ionuţ Mane, de 33 de ani, din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, este acuzat de producerea accidentului rutier din data de 21 noiembrie 2018, pe podul rutier de la Ovidiu, soldat cu decesul a trei persoane (două femei şi un copil) şi rănirea gravă a alteia.
 
Decizia Judecătoriei Constanţa - luată în şedinţă secretă - nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Constanţa.
 
Accidentul rutier a avut loc în seara zilei de 21 noiembrie, pe DN 2A, pe podul rutier de la Ovidiu care traversează Canalul Ovidiu - Poarta Albă.
 
Potrivit Poliţiei Judeţului Constanţa, un autoturism marca Mercedes se deplasa dinspre Mihail Kogălniceanu către Constanţa, iar pe podul rutier din zona localităţii Ovidiu a pătruns pe contrasens, unde a acroşat, cu partea stânga-faţă, un autoturism Hyundai care se deplasa regulamentar din sens invers. În urma impactului, autoturismul marca Mercedes s-a răsturnat, iar evenimentul rutier s-a soldat cu decesul conducătoarei auto, al unei fetiţe de trei ani, copilul acesteia, şi al mamei conducătoarei auto, precum şi cu rănirea unei alte femei, toate din autoturismul care circula regulamentar. Mama şi minora sunt din Constanţa, iar bunica din localitatea Nicolae Bălcescu şi toate se aflau în autoturismul Hyundai.
 
Şoferul suspectat de producerea tragicului accident are 33 de ani, este din Negreşti-Oaş, judeţul Satu Mare, şi ar fi emanat halenă alcoolică. Mai mult decât atât, el a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost prins de un militar, aflat în timpul liber, şi de un poliţist.
 
Cu privire la acest aspect, în faţa judecătorilor, avocatul inculpatului a declarat că această infracţiune (părăsirea locului accidentului) s-a produs pe fondul unui şoc psihic şi emoţionant extrem de puternic, care l-a determinat pe inculpat să nu mai fie coerent nici în gândire şi nici în mişcări, acesta mergând singur pe stradă, fiind de înţeles şocul inculpatului, având în vedere ce s-a întâmplat.
 

 
Citeşte şi:
 
Trei morţi pe podul de la Ovidiu! Un tânăr din Satu Mare a fost trimis în judecată (video)

Trei morți pe podul de la Ovidiu Detalii exclusive din dosar. Care au fost primele cuvinte ale inculpatului (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Şoferul acuzat de tripla tragedie de la Ovidiu a cerut să fie eliberat din arest. Iată ce au decis ieri judecătorii! (video)

15 Jan 2019 1006

Trei morţi pe podul de la Ovidiu! Un tânăr din Satu Mare a fost trimis în judecată (video)

29 Dec 2018 2913

Două săptămâni de la tragedia de pe podul de la Ovidiu. Presupusul autor, în arest la domiciliu. Procurorii continuă ancheta

05 Dec 2018 1024

Trei morți pe podul de la Ovidiu Detalii exclusive din dosar. Care au fost primele cuvinte ale inculpatului (galerie foto + video)

27 Nov 2018 4581

A mers la mall cu banii de la „Gabi" Victor Ponta, interceptat în dosarul „Prostituate de lux pentru politicieni"?

28 Nov 2011 3959