Trei poliţişti din Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în arest la domiciliu

Marius Alexandru Ivanciu, Ionuţ Adrian Măgureanu şi Andreas Cristian Condari, toţi poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, rămân în stare de arest la domiciliu. Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului Ialomiţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Conform procurorilor, „în calitate de agenţi de poliţie în cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în perioada iulie - august 2017, au pretins şi au primit bani sau bunuri de la mai mulţi conducători auto, pentru a nu proceda la sancţionarea lor contravenţională. Au existat cazuri în care agenţii de poliţie au întocmit şi semnat în fals, în locul contravenientului, procesul-verbal de contravenţie şi cazuri în care agenţii de poliţie au constatat abateri, dar nu au aplicat sancţiuni“.
 
În prezenta cauză mai este cercetat şi inculpatul C.M., pentru presupusa săvârşire a două infracţiuni de luare de mită, a unei infracţiuni de complicitate la luare de mită şi a unei infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, faţă de acesta dispunându-se măsura preventivă a controlului judiciar. Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 23 mai 2022

24 May 2022 2203

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 15 octombrie 2018

18 Oct 2018 2374

Trei polițiști din Biroul Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, suspectați că primeau șpăgi de la șoferi. Ce se va întâmpla pe 10 aprilie

07 Apr 2018 2861

Ce interdicţii au poliţiştii din Biroul Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa acuzaţi de luare de mită

23 Mar 2018 2167

Suspectați că primeau șpagă de la șoferi Cei trei polițiști din Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, eliberati din arest

22 Mar 2018 5593

Cine sunt polițiștii de la Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa suspectați că primeau șpagă de la șoferi

16 Mar 2018 5173