Tribunalul Constanța examinează o ordonanţă preşedinţială. Părți în dosar, ABADL și Răsărit de Soare SRL


Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul nr. 11243/212/2024, care are ca obiect ordonanţă preşedinţială acordarea unui drept de trecere provizoriu. 

Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 18.04.2024, pe secția civilă. Obiectul dosarului constă în ordonanţă preşedinţială acordarea unui drept de trecere provizoriu, fiind în stadiul de fond.  

Părți în dosar sunt Răsărit de Soare SRL, în calitate de reclamant și Administrația Naționala Apele Române - Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, în calitate de pârât.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, nu a fost stabilit termen în dosar.

Amimtim că, în anul 2021, municipalitatea a publicat anunțul de consultare asupra propunerilor preliminare de elaborare a Planului Urbanistic de Detaliu pentru terasa Răsărit de Soare, din zona Cazino, stațiunea Mamaia.
 
Beneficiarul PUD-ului era SC Răsărit de Soare Com SRL și viza un imobil P+1E, cu destinația de cazare, comerț și alimentație publică.
 
Terenul pe care se realiza  construcția aavea 77mp și se dorea extinderea construcției existente P și realizarea uneia noi P+1E. Deoarece există o restricție de construire pentru imobilele din zona de protecție Cazino Mamaia, stabilită prin PUZ aprobat cu HCLM 121/24.05.2013, se realizează acest PUD.

Documentaţia de urbanism se corelează cu prevederile planurilor urbanistice anterior aprobate, în concordanță cu funcţiunile existente, cu vecinătăţile imediate şi cu solicitările populaţiei, reglementând amănunțit prevederile stabilite prin PUZ aprobat cu HCLM 121/24.05.2013, conform legii 350/2001 actualizate și prin Normelor metodologice de aplicare a legii 350/2001.Despre Răsărit de Soare SRL


Firma din Mamaia, a fost înființată la data de 09.11.1992 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5610 - Restaurante.

Cifra de afaceri Răsărit de Soare SRL a fost de 1,273,652.00 lei în anul 2022, cu un profit de 114,722.00 lei.

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 17.51%.
 
Răsărit de Soare SRL a raportat un număr de 8 angajați în anul 2022.

Asociați sunt Marcu Sorin  și Marcu Viorica. Administratori sunt  Marcu Silviu-Cristian și Marcu Sorin. Numele Marcu Sorin apare și în Welcome Summer SRL.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
 
PRECIZĂRI 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Un nou PUD în consultare publicăSe solicită extinderea Terasei Răsărit de Soare din Mamaia
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.