Justitie

Tribunalul Constanța s-a pronunțat. Mai multe societăți, dizolvate. Iată lista completă!În Monitorul Oficial al României s-a publicat tabelul cu societățile pentru care Tribunalul Constanța – Secția Civilă a pronunțat hotărâri judecătorești de dizolvare în temeiul art. 237 din Legea nr. 31/1990.

Art. 237 din Legea nr. 31/1990 prevede: (1) La cererea oricarei persoane interesate, precum si a Oficiului National al Registrului Comertului, tribunalul va putea pronunta dizolvarea societatii in cazurile in care:

a) societatea nu mai are organe statutare sau acestea nu se mai pot intruni;

b) Abrogata prin litera c) din Ordonanta de urgenta nr. 37/2011.

c) societatea si-a incetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu indeplineste conditiile referitoare la sediul social sau asociatii au disparut ori nu au domiciliul cunoscut sau resedinta cunoscuta;

c1) societatea s-a aflat mai mult de 3 ani in inactivitate temporara, anuntata organelor fiscale si inscrisa in registrul comertului; termenul de 3 ani curge de la data inscrierii in registrul comertului a mentiunii privind starea de inactivitate temporara a societatii;

d) societatea nu si-a completat capitalul social, in conditiile legii.

(2) Dispozitiile alin. (1) lit. c) nu sunt aplicabile in cazul in care societatea a fost in inactivitate temporara, anuntata organelor fiscale si inscrisa in registrul comertului. Durata inactivitatii nu poate depasi 3 ani.

(3) Hotararea tribunalului prin care s-a pronuntat dizolvarea se inregistreaza in registrul comertului, se comunica directiei generale a finantelor publice judetene, respectiv a municipiului Bucuresti, si se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, pe cheltuiala titularului cererii de dizolvare, acesta putand sa se indrepte impotriva societatii.

(4) In cazul mai multor hotarari judecatoresti de dizolvare, pentru situatiile prevazute la alin. (1), publicitatea se va putea efectua in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, in forma unui tabel cuprinzand: codul unic de inregistrare, denumirea, forma juridica si sediul societatii dizolvate, instanta care a dispus dizolvarea, numarul dosarului, numarul si data hotararii de dizolvare. In aceste cazuri, tarifele de publicare in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea a IV-a, se reduc cu 50%.

(5) Orice persoana interesata poate face numai apel impotriva hotararii de dizolvare, in termen de 30 de zile de la efectuarea publicitatii potrivit prevederilor alin. (3) si (4). Apelantul va depune o copie a apelului la oficiul registrului comertului la care este inregistrata societatea a carei dizolvare a fost pronuntata.

(6) La data la care hotararea judecatoreasca de dizolvare ramane definitiva, persoana juridica intra in lichidare, potrivit prevederilor prezentei legi.

(7) Daca in termen de 3 luni de la data la care hotararea judecatoreasca de dizolvare a ramas definitiva nu se procedeaza la numirea lichidatorului, judecatorul delegat, la cererea oricarei persoane interesate, numeste un lichidator de pe Lista practicienilor in reorganizare si lichidare, remunerarea acestuia urmand a fi facuta din averea persoanei juridice dizolvate sau, in cazul lipsei acesteia, din fondul de lichidare constituit in temeiul prevederilor art. 4 alin. (6) din Legea nr. 85/2006, cu modificarile si completarile ulterioare.

(71) Hotararile judecatoresti pronuntate in conditiile alin. (7) se comunica lichidatorului numit, se publica pe pagina de internet a Oficiului National al Registrului Comertului si se afiseaza la sediul oficiului registrului comertului in care este inmatriculata societatea comerciala dizolvata.

(8) Daca judecatorul delegat nu a fost sesizat, in conditiile alin. (7), cu nici o cerere de numire a lichidatorului in termen de 3 luni de la expirarea termenului prevazut la alin. (7), persoana juridica se radiaza din oficiu din registrul comertului, prin incheiere a judecatorului delegat, pronuntata la cererea Oficiului National al Registrului Comertului, cu citarea partilor, conform dreptului comun.

(9) Incheierea de radiere se inregistreaza in registrul comertului, se comunica persoanei juridice la sediul social, Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si directiilor generale ale finantelor publice judetene si a municipiului Bucuresti, pe cale electronica, si se afiseaza pe pagina de Internet a Oficiului National al Registrului Comertului si la sediul oficiului registrului comertului de pe langa tribunal, in raza caruia societatea isi are inregistrat sediul.

(10) Bunurile ramase din patrimoniul persoanei juridice radiate din registrul comertului, in conditiile alin. (8) si (9), revin actionarilor.


Societățile vizate sunt următoarele: Max Invest Consulting SRL, cu sediul în localitatea Ovidiu, Victoria 2 Prod SRL , cu sediul în municipiul Constanța, Accounting Count SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Ferete Trans-Expres SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Jed World Trade SRL, cu sediul în municipiul Mangalia, Luxury House Construction SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Tyrymad SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Legal Pro Consulting SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Ingrid & Amicii SRL, cu sediul în localitatea Mamaia, Eco Line Industry SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Nova Life SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Fisherman s Friend s SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Invest Odică Mihail SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Vanessa Company SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Auto Inarca SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Azzurro Nav SRL, cu sediul în sat Cobadin, Dezvoltări agricole și forestriere SRL, cu sediul în municipiul Constanța, Finas SRL, cu sediul în municipiul Constanța.

Citește și: Se cere dizolvarea societăţii Luxury House Construction SRL. Firma, deţinută de Cristian Ion Serghie şi Tullio Angheben
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ieri au fost arestate preventiv patru persoane de Judecătoria Constanţa. Lista completă şi valoarea bunurilor furate

17 Aug 2018 282

Bani pentru operaţie O tânără din Constanţa, trimisă în judecată pentru şantaj!

13 Aug 2018 528

Mai mulţi bărbaţi din Constanţa, ademeniţi de o tânără într-un apartament pentru servicii sexuale, au fost tâlhăriţi. Primele condamnări

10 Aug 2018 995

Sancţiuni pentru doi îndrăgostiţi din Bucureşti! La mare cu Mercedesul, fără permis. El merge la închisoare, ea la Poliţia Locală (document)

09 Aug 2018 1109

Patru tineri din Constanța, trimiși la închisoare. Bunurile furate le ascundeau în cimitir

07 Aug 2018 367

Un bărbat din Năvodari, judecat pentru bigamie. Ce s-a întâmplat ieri în instanţă

07 Aug 2018 549

Viol, agresiune sexuală şi tentativă la coruperea sexuală a minorilor Veste şoc în lumea sportului din Constanţa

02 Aug 2018 899

Procurorii acuză Un şofer băut şi drogat a accidentat două persoane şi a fugit. Prins şi dus la arestare

01 Aug 2018 497

Accident mortal pe bulevardul Tomis Şoferul, de 80 de ani, condamnat şi obligat să muncească în folosul comunităţii

01 Aug 2018 2846

UPDATE. Șoferul implicat în accidentul de ieri dimineață din Mamaia era băut și sub influența substanțelor interzise. Doi pietoni au fost răniți

30 Jul 2018 511

Constanţa. Propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de doi bărbaţi. De ce sunt acuzaţi

27 Jul 2018 250

Ce au decis judecătorii din Constanţa Un poliţist naţional şi doi locali, ameninţaţi cu moartea

26 Jul 2018 2856

Unde voia să ajungă deţinutul Tentativă de evadare din Penitenciarul Poarta Albă - Secţia Valu lui Traian. S-a tras cu arma

26 Jul 2018 955

Lupul paznic la oi! Povestea constănţenilor care au fost lăsaţi fără pensii de către poştăriţă. Detalii din dosar

25 Jul 2018 1182

SSC Farul, acţionată în instanţă. Dosar la Judecătoria Constanţa

21 Jul 2018 2563

Constanţa Dosarul primului român care a intrat în faliment, amânat

17 Jul 2018 301

Accident mortal în Constanţa! Victima - un nevăzător. A trecut prin loc nepermis. Şoferul, condamnat

11 Jul 2018 626

A recunoscut tot Povestea unui tânăr din Constanţa care a crezut că a dat lovitura vieţii sale. S-a ales însă cu o condamnare

10 Jul 2018 1910

Spitalul de Urgenţă Constanţa, executat silit. Mai multe dosare pe rolul instanţelor

06 Jul 2018 367

Exclusiv! Un preot din Constanţa spune că a fost şantajat cu imagini porno! Condamnări definitive

05 Jul 2018 1571

Victimele, două surori de 8 şi 9 ani Un bărbat din Constanţa, acuzat de viol şi de agresiune sexuală, a cerut să fie eliberat

04 Jul 2018 451

Decizie a Judecătoriei Constanţa în ce priveşte Asociaţia Club Sportiv Urban Legend

02 Jul 2018 438

Un absolvent al Facultăţii de Teologie şi un fost membru al Coralei „Armonia“, acuzaţi de şantaj. Judecătorii au amânat pronunţarea

28 Jun 2018 811

Monitorul Oficial Lista completă a societăților dizolvate de Tribunalul Constanța

24 Jun 2018 1429

Trei mămici din Constanţa au bătut un elev într-o şcoală. Procurorii cer pedepse mai mari

23 Jun 2018 677

Incredibil cum a fost salvat omul legii! Un poliţist din Constanţa, muşcat de degetul mijlociu al mâinii stângi

18 Jun 2018 538

Constanţa. Femeie condamnată pentru delapidarea Poştei Române

16 Jun 2018 582

Tragedie rutieră lângă Doraly. Şoferul acuzat că a produs accidentul, în arest la domiciliu

16 Jun 2018 906

Garda de Coastă, chemată la judecată. Un motor Yamaha ar fi dispărut fără urmă din Camera de Corpuri Delicte

16 Jun 2018 675

Tragedie pe DN 22 Constanţa - Tulcea Şoferul acuzat de producerea accidentului era aproape de comă alcoolică

15 Jun 2018 1605

Procurorii au reţinut un tânăr chiar în sediul Palatului de Justiţie din Constanţa. Care sunt acuzaţiile

11 Jun 2018 550

„Constanţa Altfel“ luptă cu administraţia locală prin sălile de judecată Din zona civică se pregăteşte un viitor candidat pentru Primăria Constanţa?!

09 Jun 2018 999

Trimişi în judecată Doi italieni au „câştigat“ un „sejur“ prelungit în Arestul Poliţei Constanţa

08 Jun 2018 368

Judecătoria Constanța a analizat, ieri, dizolvarea unui sindicat portuar. Ce a stabilit

07 Jun 2018 1282

Bărbatul considerat spaima bătrânelor din Constanţa a fost trimis în judecată. Are la activ zeci de victime

04 Jun 2018 737

Ce club sportiv a primit personalitate juridică de la Judecătoria Constanța

01 Jun 2018 956

Primăria Constanţa, amendată de ANPC în problema locurilor de joacă. Sancţiunea, anulată în primă instanţă

01 Jun 2018 1345

Un poliţist din Constanţa, ameninţat chiar în sediul de Poliţie „O să te lovesc unde te doare mai tare, adică la copil. Îți cunosc copilul și soția“

26 May 2018 3051

Procurorii din Constanţa au adoptat azi Rezoluția magistraților români pentru apărarea statului de drept

23 May 2018 2156

Asociaţia Club Sportiv All In One Constanţa a solicitat personalitate juridică

18 May 2018 386

Constanța. Mandate de arestare preventivă pentru trei tineri din Valu lui Traian, bănuiți de furturi

11 May 2018 2795

Decizie a Judecătoriei Constanţa în cazul Asociaţiei Club Sportiv Extreme Ronin Fight

10 May 2018 530

Flagrant în zona Gării CFR din Constanţa! Minoră şantajată de „reprezentantul“ unei agenţii de modelling. Poze nud şi topless

04 May 2018 4155

Mai mulţi judecători din Constanţa, cu cereri de transfer

30 Apr 2018 916

Caz incredibil, judecat la Constanţa! Şeful unui oficiu poştal a pierdut la jocurile de noroc peste 30.000 de lei. Ce pedeapsă a primit

27 Apr 2018 3839

Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu“, executat silit. Ce spune directorul unităţii de învăţământ

21 Apr 2018 2289

Baschetbalista Virginia Elena Dincă a dat în judecată clubul Phoenix Constanţa

13 Apr 2018 752

Judecata s-a terminat! Proces pentru confiscarea unui pistol cu gaze (defect) găsit în casa lui Radu Mazăre

02 Apr 2018 549

George Vioreanu, antrenor de arte marţiale, arestat preventiv. Este acuzat de viol, agresiune sexuală şi tentativă la coruperea sexuală a minorilor

02 Apr 2018 1288

Judecătoria Constanța. Solicitare acordare personalitate juridică pentru centre bilaterale de afaceri cu trei țări asiatice și una europeană

31 Mar 2018 1374