Trimişi în judecată Doi italieni au „câştigat“ un „sejur“ prelungit în Arestul Poliţei Constanţa

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au dispus trimiterea în judecată a doi tineri, cetăţeni italieni, suspectaţi că au smuls un lanţ de aur de la gâtul unui tânăr într-un club din Mamaia.
 
Ieri, Judecătoria Constanţa a decis ca cei doi să rămână în arestat preventiv. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Tribunalul Constanţa. 

Reamintim că, la data de 28 aprilie, doi tineri în vârstă de 23, respectiv 24 de ani, ambii cetăţeni italieni, ar fi smuls de la gâtul unui bărbat, în vârstă de 29 de ani, din municipiul Galaţi, un lanţ de aur, în timp ce acesta se afla într-un club din nordul staţiunii Mamaia. Persoana vătămată l-a imobilizat pe unul din tinerii în cauză, până la sosirea unui echipaj din cadrul dispozitivului de menţinere a ordinii şi siguranţei publice, constituit de Poliţia staţiunii Mamaia, format din trei jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile „Tomis“ Constanţa.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia constituţională de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cetăţenii italieni, suspectaţi că au tâlhărit un tânăr într-un club din Mamaia, au fost arestaţi

30 Apr 2018 2241