Tulcea! Bărbatul care s-a dezbrăcat pe un drum județean a scăpat de închisoare!
Bărbatul, din Sarichioi, Tulcea, condamnat inițial la un an de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, nu va fi încarcerat!
 
Curtea de Apel Constanța a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an închisoare şi a stabilit un termen de supraveghere de 3 ani.

În baza art.93 alin.1 Cod penal obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere:
 
a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Tulcea, la datele fixate de acesta;
 
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
 
c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;
 
d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

 
„În temeiul art.93 alin.2 lit.c Cod penal impune inculpatului obligaţia de a se supune măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală stabilite de medicul său curant“, se mai arată în decizia magistraților.
 

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare în cadrul uneia dintre cele două instituţii publice, respectiv Direcţia de Întreţinere şi Administrare Patrimoniu Tulcea sau Primăria Sarichioi, ce va fi stabilită de Serviciul de Probaţiune Tulcea, în funcţie de posibilităţile concrete de executare existente la nivelul serviciului şi la nivelul instituţiilor din comunitate, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă.
 
Numărul zilnic de ore se va stabili prin legea de executare a pedepselor.
 
Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă!
 
Sursă documentare: portal instanțe de judecată și Rejust.ro
 
În actul de sesizare s-a reţinut că, la data de 12.06.2019, organele de politie din cadrul I.P.J. Tulcea - Postul de Poliție Sarichioi, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 10.06.2019, în jurul orei 19.30, inculpatul a săvârșit acte de exhibiționism, în public, pe raza localității Sarichioi, în timp ce se afla în stradă, pe DJ 229, în prezența mai multor femeii și copii.
 
Pe scurt, bărbatul este suspectat că a ieșit din curtea sa și s-a deplasat în mijlocul străzii unde a început să strige și să oprească mașinile care treceau pe stradă, fără nici un motiv, iar atunci când martorele i-au atras atenția să se potolească, și-a dat jos pantalonii cu care era îmbrăcat, expunându-și organele genitale în fața femeilor și a copiilor din-stradă, mimând că se masturbează și atingându-și organele genitale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Curtea de Apel Constanța, așteptată să se pronunțe mâine în procesul lui Tudor Hubati, adjunctul Zonei Libere Sulina, cu inspectorii de integritate

02 Jun 2024 533

Curtea de Apel Constanța sesizează Înalta Curte în cazul fostului senator Traian Rece! (MINUTĂ)

30 May 2024 797

Recursul Primarului Constanței legat de Certificatul de urbanism pentru Le Rose del Lago, pe rolul Curții de Apel

30 May 2024 868

Tudor Hubati, adjunctul Zonei Libere Sulina, în așteptarea verdictului de la Constanța, în procesul cu Agenția Națională de Integritate

22 May 2024 689

Curtea de Apel Constanța anunță când se va pronunța în dosarul lui Cristian Radu, primarul din Mangalia, în cameră preliminară! (DOCUMENT)

17 May 2024 1127

Consilierul local Linica Stan de la Mangalia, pierde procesul cu Agenția Națională de Integritate. Decizia nu este definitivă

15 May 2024 517

Imobil de 15 etaje, în Mamaia Seaview Advertising SRL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, la Curtea de Apel! Firma cere revizuirea unui caz mai vechi

12 May 2024 558

Sanatoriul Balnear și de Recuperare Techirghiol, în proces cu o firmă din județul Buzău. Dosarul, pe rolul Curții de Apel Constanța

10 May 2024 468

Fostul director executiv tehnic al Drumuri Județene Constanța SA, victorios în instanță împotriva instituției pe care a condus-o! S-a stabilit apelul

02 May 2024 758

Fiul unui fost consilier județean PNL, proces cu Primarul Municipiului Constanța, pentru un teren de pe strada Traian! Decizia Curții de Apel (MINUTA)

30 Apr 2024 836

UPDATE. Termen nou, 21 mai 2024 Valentin Vrabie, primarul din Medgidia, termen azi la Curtea de Apel Constanța

24 Apr 2024 1567

Curtea de Apel Constanța respinge acțiunea preotului Petrică Leașcu! (MINUTĂ)

20 Apr 2024 1024

Primăria Constanța și CLC vor terenul de la Cazino Sud, vândut Mehmetoglu SRL! Judecătorii spun că pe suprafața respectivă se găsește „nisip“, deci terenul este plajă - bun inalienabil (MOTIVARE)

17 Apr 2024 3970

PUZ-ul pentru documentația de urbanism în Cartierul Compozitorilor a ajuns pe masa Curții de Apel Constanța!

04 Apr 2024 776

Curtea Supremă de Justiție, în pronunțare în dosarul fostului senator Gigi Chiru!

01 Apr 2024 714