Tulcea! Bărbatul care s-a dezbrăcat pe un drum județean a scăpat de închisoare!
Bărbatul, din Sarichioi, Tulcea, condamnat inițial la un an de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, nu va fi încarcerat!
 
Curtea de Apel Constanța a dispus suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei de 1 an închisoare şi a stabilit un termen de supraveghere de 3 ani.

În baza art.93 alin.1 Cod penal obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere:
 
a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Tulcea, la datele fixate de acesta;
 
b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa;
 
c) să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile;
 
d) să comunice schimbarea locului de muncă; e) să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

 
„În temeiul art.93 alin.2 lit.c Cod penal impune inculpatului obligaţia de a se supune măsurilor de control, tratament sau îngrijire medicală stabilite de medicul său curant“, se mai arată în decizia magistraților.
 

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 80 de zile lucrătoare în cadrul uneia dintre cele două instituţii publice, respectiv Direcţia de Întreţinere şi Administrare Patrimoniu Tulcea sau Primăria Sarichioi, ce va fi stabilită de Serviciul de Probaţiune Tulcea, în funcţie de posibilităţile concrete de executare existente la nivelul serviciului şi la nivelul instituţiilor din comunitate, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă.
 
Numărul zilnic de ore se va stabili prin legea de executare a pedepselor.
 
Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă!
 
Sursă documentare: portal instanțe de judecată și Rejust.ro
 
În actul de sesizare s-a reţinut că, la data de 12.06.2019, organele de politie din cadrul I.P.J. Tulcea - Postul de Poliție Sarichioi, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la data de 10.06.2019, în jurul orei 19.30, inculpatul a săvârșit acte de exhibiționism, în public, pe raza localității Sarichioi, în timp ce se afla în stradă, pe DJ 229, în prezența mai multor femeii și copii.
 
Pe scurt, bărbatul este suspectat că a ieșit din curtea sa și s-a deplasat în mijlocul străzii unde a început să strige și să oprească mașinile care treceau pe stradă, fără nici un motiv, iar atunci când martorele i-au atras atenția să se potolească, și-a dat jos pantalonii cu care era îmbrăcat, expunându-și organele genitale în fața femeilor și a copiilor din-stradă, mimând că se masturbează și atingându-și organele genitale.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dr. Halichidis, la judecată cu Primarul Municipiului Constanța! S-a stabilit data pronunțării

19 Sep 2023 669

Încep interviurile pentru Curtea Supremă! Când este programat magistratul Mihail Stănescu-Sas, de la Curtea de Apel Constanța

18 Sep 2023 482

Judecător din Constanța, programat la interviu pentru avansare la Curtea Supremă

13 Sep 2023 663

Fost vicepreședinte al Curții de Apel Constanța, propus șef în Curtea Supremă

12 Sep 2023 1000

Zi importantă pentru justiția din Constanța! Judecătorii Curţii de Apel Constanţa, convocați în Adunare Generală! Se suspendă protestul

03 Sep 2023 810

Mandat european Constănțean arestat pentru facilitarea intrării ilegale în Regatul Unit!

03 Sep 2023 614

Judecătorii Curţii de Apel Constanţa suspendă protestul!

01 Sep 2023 1689

Decizie definitivă Începe procesul Silo Impex SRL, decide Curtea de Apel

14 Aug 2023 778

Judecătorii motivează sentința dată în dosarul celui mai grav accident din istoria Autostrăzii Soarelui, București-Constanța!

19 Jul 2023 2486

Lupta pentru Curtea Supremă! Doi magistrați din Constanța, în cursă. CSM a publicat lucrările anonimizate ale candidaților

17 Jul 2023 1223

Ultima oră! Tomis Marina Management SRL câștigă procesul pentru Portul Tomis Constanța (MINUTA)

12 Jul 2023 2939

Dosar pe arheologia subacvatică, la Curtea de Apel Constanța! Ce a decis instanța (MINUTA)

03 Jul 2023 744

Averea şi interesele lui Andrei Bodean, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție Constanța! (DOCUMENTE)

28 Jun 2023 1333

Proces pentru Portul Tomis! Curtea de Apel Constanța, așteptată să se pronunțe azi

28 Jun 2023 924

Polițist din Mangalia pierde procesul cu inspectorii de integritate (MINUTA)

26 Jun 2023 996