Un bărbat din Constanţa şi-a incendiat soţia. Ieri a fost condamnat

Trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, Niculae Nichifor, din satul Ciocârlia, a fost condamnat, ieri, la 22 de ani de închisoare, pentru omor calificat. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
Conform magistraţilor, la data de 21 iulie 2017, în jurul orei 24.00, ca urmare a unei stări conflictuale cu fosta sa concubină, în vârstă de 51 de ani, inculpatul a incendiat-o (prin stropire cu benzină).
 
Dosarul a fost trimis spre soluţionare Tribunalului Constanţa, instanţă care a dispus condamnarea inculpatului, pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, la pedeapsa de 22 de ani de închisoare. Instanţa a admis acţiunea civilă formulată în cauză şi a dispus obligarea inculpatului la plata sumei de 3.844,97 de lei către Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa şi la plata sumei de 16.363,90 de lei către Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti - Calea Floreasca, reprezentând cheltuieli de spitalizare ocazionate de internarea victimei. Totodată, instanţa a mai dispus confiscarea în vederea distrugerii a unei brichete şi a unui recipient de plastic.
 
Decizia Tribunalului Constanţa nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.