Un copil și-a salvat mama sunând la 112! Tentativă la omor calificat în Cernavodă! Începe procesul (VIDEO)

 
 
  • Anchetatorii spun că viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale.
  • Zafer Sadîc, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a declarat că, din primele date, inculpatul și-a agresat fosta concubină din cauză că aceasta îl părăsise de curând.
  • „Atunci când au avut o discuție, femeia a refuzat să se întoarcă la locuința conjugală. Deși din declarația pe care a dat-o inculpatul (persoană surdo-mută) reiese că ar fi surprins-o pe femeie cu un alt bărbat“, a mai spus Zafer Sadîc, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, din Cernavodă, suspectat că și-ar fi înjunghiat soția.
 
Tribunalul a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, prin care a fost trimis în judecată inculpatul pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, violență în familie şi violare de domiciliu.
 
Tribunalul a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală și a dispus începerea judecăţii în cauză.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Constanța.
 
Oricare va fi decizia Tribunalului, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că după ce concubina îl părăsise şi se mutase cu cei doi copii minori la locuinţa mamei ei din oraşul Cernavodă, judeţul Constanța, la data de 21 februarie 2022, în jurul orelor 08.00, inculpatul s-a deplasat la locuinţa respectivă, unde după ce fosta concubină a refuzat să se întoarcă la el, a atacat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona posterioară a ambelor membre inferioare, astfel că i-a provocat plăgi tăiate profunde în regiunea poplitee a ambelor picioare, cu secționarea pachetelor vasculo-nervoase și a planurilor musculo-tendinoase, viața victimei fiind pusă în primejdie ca urmare a șocului hemoragic.
 
A fost estimat preliminar un număr de 95-100 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea persoanei vătămate, cu mențiunea că, pentru aprecierea asupra unor eventuale alte consecințe grave (cum ar fi invaliditatea), cea în cauză necesită reexaminare medico-legală după 6-12 luni de la evenimentul traumatic.

 
Viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale.
 

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
Zafer Sadîc, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a declarat că, din primele date, inculpatul și-a agresat fosta concubină din cauză că aceasta îl părăsise de curând.
 
„Atunci când au avut o discuție, femeia a refuzat să se întoarcă la locuința conjugală. Deși din declarația pe care a dat-o inculpatul (persoană surdo-mută) reiese că ar fi surprins-o pe femeie cu un alt bărbat“, a mai spus Zafer Sadîc, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Caz șocant la Valu lui Traian! O persoană cu hadicap, ucisă. Anunțul procurorilor
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Șocant în Constanța! O femeie agresată de un bărbat în cartierul Tomis Nord (FOTO+VIDEO)

29 Mar 2024 1437

UPDATE Moarte suspectă înainte de Crăciun la Constanța! Bărbat găsit decedat în zona CET (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Dec 2023 3805

Crimă, în județul Tulcea, descoperită după înmormântarea victimei! Suspectul principal, condamnat definitiv la Constanța

18 Dec 2023 1750

Închisoare pe viață, la Constanța, după crima din Medeea! Cererea de revizuire, respinsă

15 Dec 2023 8858

Omor calificat la Tulcea! Rechizitoriu demn de filmele cu detectivi. Sentință definitivă la Constanța. Daune reduse la jumătate

14 Nov 2023 2394

Tragedie la Murfatlar! Judecătorii mai au nevoie de timp pentru pronunțare

12 Nov 2023 1399

Constănțean condamnat la închisoare pe viață cere rejudecarea dosarului! Când va avea loc pronunțarea

12 Nov 2023 896

Crimă într-un hotel din Mangalia! Procurorii se pregătesc să închidă ancheta

03 Nov 2023 1327

Crimă într-un hotel din Mangalia Avocatul Cristian Ion – „Loredana regretă enorm!“ (VIDEO)

30 Oct 2023 1713

Crimă în baza sportivă Tenis Club Mamaia! Începe procesul

19 Oct 2023 854

Crimă la Mangalia! Avocatul Cristian Ion face noi declarații. Sunt gata expertizele (VIDEO)

17 Oct 2023 4251

Crimă într-un hotel din Mangalia! „Loredana a început să aibă coșmaruri și se roagă să fie iertată!“ (VIDEO)

02 Oct 2023 3636

Premieră în justiția din Constanța! Prima condamnare definitivă pentru o crimă fără cadavru!

01 Oct 2023 1864

Crimă în Constanța! Principalul suspect, menținut în arest

16 Sep 2023 1752

Crimă în baza sportivă Tenis Club Mamaia! Ce se întâmplă azi la Tribunalul Constanța (VIDEO)

14 Sep 2023 1057