Un copil și-a salvat mama sunând la 112! Tentativă la omor calificat în Cernavodă! Începe procesul (VIDEO)

 
 
  • Anchetatorii spun că viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale.
  • Zafer Sadîc, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a declarat că, din primele date, inculpatul și-a agresat fosta concubină din cauză că aceasta îl părăsise de curând.
  • „Atunci când au avut o discuție, femeia a refuzat să se întoarcă la locuința conjugală. Deși din declarația pe care a dat-o inculpatul (persoană surdo-mută) reiese că ar fi surprins-o pe femeie cu un alt bărbat“, a mai spus Zafer Sadîc, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
 
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, din Cernavodă, suspectat că și-ar fi înjunghiat soția.
 
Tribunalul a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul emis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, prin care a fost trimis în judecată inculpatul pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor calificat, violență în familie şi violare de domiciliu.
 
Tribunalul a constatat legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală și a dispus începerea judecăţii în cauză.
 
Dosarul a fost trimis spre soluționare Tribunalului Constanța.
 
Oricare va fi decizia Tribunalului, aceasta va putea fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că după ce concubina îl părăsise şi se mutase cu cei doi copii minori la locuinţa mamei ei din oraşul Cernavodă, judeţul Constanța, la data de 21 februarie 2022, în jurul orelor 08.00, inculpatul s-a deplasat la locuinţa respectivă, unde după ce fosta concubină a refuzat să se întoarcă la el, a atacat-o pe aceasta, aplicându-i mai multe lovituri cu un cuţit în zona posterioară a ambelor membre inferioare, astfel că i-a provocat plăgi tăiate profunde în regiunea poplitee a ambelor picioare, cu secționarea pachetelor vasculo-nervoase și a planurilor musculo-tendinoase, viața victimei fiind pusă în primejdie ca urmare a șocului hemoragic.
 
A fost estimat preliminar un număr de 95-100 zile de îngrijiri medicale pentru vindecarea persoanei vătămate, cu mențiunea că, pentru aprecierea asupra unor eventuale alte consecințe grave (cum ar fi invaliditatea), cea în cauză necesită reexaminare medico-legală după 6-12 luni de la evenimentul traumatic.

 
Viaţa victimei a fost salvată, întrucât aceasta, cu ajutorul unuia dintre copiii minori, a reuşit, până să leşine, să sune la 112, astfel că a fost transportată cu ambulanţa în scurt timp la spital, unde a fost internată şi supusă de urgenţă intervenţiei chirurgicale.
 

Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale, reţinerea, arestarea preventivă sau trimiterea în judecată reprezintă etape şi măsuri în cadrul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, care nu pot în nicio situaţie să înfrângă prezumţia de nevinovăţie de care se bucură oricare justiţiabil.
 
Zafer Sadîc, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, a declarat că, din primele date, inculpatul și-a agresat fosta concubină din cauză că aceasta îl părăsise de curând.
 
„Atunci când au avut o discuție, femeia a refuzat să se întoarcă la locuința conjugală. Deși din declarația pe care a dat-o inculpatul (persoană surdo-mută) reiese că ar fi surprins-o pe femeie cu un alt bărbat“, a mai spus Zafer Sadîc, procuror criminalist la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Caz șocant la Valu lui Traian! O persoană cu hadicap, ucisă. Anunțul procurorilor
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă în Constanța! Pedeapsa contestată

01 Dec 2022 738

Surse Unul dintre suspecții din cazul bancomatului aruncat în aer la Pavilion, parte a grupării 'Ndràngheta - crimă organizată de tip mafiot

29 Nov 2022 1487

7 ani de închisoare pentru constănțeanul care și-ar fi ucis tatăl

23 Nov 2022 888

Faptă abominabilă comisă de doi constănțeni pedepsită cu aproape 50 de ani de închisoare! Se cere rejudecarea cauzei

23 Nov 2022 1762

Crimă la Murfatlar! Decizie finală, azi, în instanță

22 Nov 2022 4865

Crimă în Constanța! Bărbat lovit cu cuțitul în gât! Când se va pronunța instanța

19 Nov 2022 8588

UPDATE. Un tânăr, de 18 ani, a murit la Murfatlar! Principalul suspect a recunoscut la Parchet

14 Nov 2022 734

Caz șocant la Medgidia! Ce pedeapsă a primit un bărbat pentru că și-a omorât mama

03 Nov 2022 1749

Constanța. Închisoare cu suspendare pentru tentativă la omor

27 Oct 2022 855

Constanta. O simplă ceartă s-a transformat într-o tragedie! Începe procesul

27 Oct 2022 1491

Crimă în județ! Procurorii anunță finalul anchetei

20 Oct 2022 1095

Aproape 50 de ani de închisoare pentru o crimă în județul Constanța! Dosarul nu se va rejudeca

19 Oct 2022 9995

Dosar cu implicații mistice, la Constanța?! Tentativă de omor soluționată după nouă ani de la comiterea ei!

15 Oct 2022 1067

Decizie definitivă în cazul morții lui Andrei, de 13 ani, din Mangalia

15 Oct 2022 1388

Crimă la Valu lui Traian! Decizie definitivă la tribunal

14 Oct 2022 2102