Un tânăr a fost prins cu etnobotanice în parcul situat lângă Școala Generală Lumina


Un tânăr de 25 de ani din localitatea Lumina, județul Constanța, a fost găsit vinovat de judecătorii Tribunalului Constanța de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.

Inculpatului i-a fost aplicată pedeapsa amenzii în cuantum de 1.450 lei, reprezentând 145 zile – amendă cu o valoare a zilei-amendă de 10 lei. Decizia Tribunalului Constanța nu este definitivă, ea putând fi contestată la Curtea de Apel Constanța.
 
În actul de sesizare a instanței, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism - Serviciul teritorial Constanța arată că, în luna aprilie 2018, un echipaj format din lucrători ai Postului de Poliție Lumina în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat în parcul situat vizavi de Școala Generală Lumina, pe o bancă, doi tineri. Asupra unuia dintre ei au fost identificate un plic autosigilant transparent conținând o substanță vegetală și o cutie inscripționată OCB. Mai mult, pe sol, în apropierea celor doi a fost găsit un rest de țigaretă confecționată artizanal.  
 
Despre substanța vegetală și țigaretă, anchetatorii au stabilit că sunt substanțe etnobotanice care au fost cumpărate de la o persoană întâlnită de cei doi în parcarea unui magazin din localitate.
 
Citește și
 
Doi copii din Lumina au tâlhărit o femeie de 70 de ani. Minorii au fost condamnaţi
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oportunitate de angajare la Școala Gimnazială Nr. 1 Lumina. Iată condițiile

10 Jun 2020 2154