Un tânăr din Hârșova a rupt mâna unui polițist local, după ce a fost amendat, pentru organizarea unei petreceri. A luat cu executare

 
  • Persoana vătămată a fost transportat la Spitalul orășenesc Hârșova, secția UPU, unde în urma investigațiilor medicale de specialitate acordate de către medicul de gardă, i s-a stabilit diagnosticul de „fractură antebraș stâng în observație și traumatism latero-toracic drept produse prin agresiune“.
 
 
Un tânăr, de 28 de ani, din localitatea Hârșova, județul Constanța, a fost condamnat definitiv după ce i-a rupt o mână unui polițist local din cadrul Poliției orașului Hârșova. Se pare că inculpatul l-a bătut pe polițistul local pe motiv că acesta îi aplicase o amendă pentru organizarea unei petreceri.
 
Decizia de condamnare este definitivă și a fost luată ieri, 28 aprilie 2022, de judecătorii Curții de Apel Constanța.
 
S-a reținut în fapt în rechizitoriu următoarele:
 
La data de 18.07.2021 lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Hărșova și un lucrător din cadrul I.J.J. Constanța, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în jurul orelor 07.49, au fost sesizați prin SNUAU 112 de către persoana vătămată (...), polițist local în cadrul Poliției orașului Hârșova cu privire la faptul că a fost agresat fizic de către inculpatul (...).
 
Ca urmare a sesizării lucrătorii de politie s-au deplasat la fața locului fiind identificat persoana vătămată (...), care se afla în ambulanța sosită pentru al transporta la o unitate spitalicească.
 
Persoana vătămată (...) a declarat lucrătorilor de poliție că se deplasa de la domiciliu oraș Hârșova, către un magazin pentru a face cumpărături.
 
La un moment dat, a observat că din spatele sau se deplasa un autoturism de culoare neagră, care s-a oprit în dreptul acestuia, iar din acesta a coborat inculpatul (...), în varsta de 28 de ani, din orașul Hârșova, care a început să- i aplice lovituri cu picioarele persoanei vătămate (...).
 

Persoana vătămată a mai declarat lucrătorilor de poliție că după ce i-au fost aplicate câteva lovituri în zona membrelor superioare, membrelor inferioare și spatelui, acesta a căzut la pământ.
 
Ulterior, inculpatul (...) a părărsit locul faptei cu autoturismul marca Audi, de culoare neagră.

 
Persoana vătămată a fost transportat la Spitalul orășenesc Hârșova, secția UPU, unde în urma investigațiilor medicale de specialitate acordate de către medicul de gardă, i s-a stabilit diagnosticul de „fractură antebraț stâng în observație și traumatism latero-toracic drept produse prin agresiune“.
 
Ulterior, persoana vătămată după examinarea medicală a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Juedețean Constanța pentru investigații mai amănunțite.
 
Sursa text: rolii.ro
 
În primă instanță, Judecătoria Hârșova a decis condamnarea inculpatului la trei ani şi șase luni de închisoare, în regim de detenţie, pentru ultraj.
 
Decizia Judecătoriei Hârșova a fost contestată de inculpat la Curtea de Apel Constanța, instanță care ieri, 28 aprilie 2022, a respins acțiunea inculpațului, menținând hotărârea primei instanțe.
 
Decizia Curții de Apel Constanța este definitivă.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Doi polițiști locali din județul Constanța, trimiși în judecată pentru că ar fi bătut un cetățean, în timp ce îl conduceau la sediul Poliței
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se caută polițiști locali în Constanța. Sunt scoase la concurs 10 posturi

30 Jun 2022 452

Primăria Tuzla angajează polițist local! Ce studii trebuie să ai (DOCUMENT)

20 Jun 2022 886

Oficial! Polițistul rutier din Constanța, sancționat disciplinar după ce a amendat un polițist local, a învins IPJ în instanță (MINUTĂ)

15 Mar 2022 16752

Scandal într-un local din Argeș. Polițist acroșat de o șoferiță de 18 ani, în timp ce se afla în misiune

13 Mar 2022 1031

„Dacă vreau să te bat, să moară mama, te bat“ Cu executare pentru amenințarea unui agent superior al Serviciului de Poliţie Locală

10 Mar 2022 3000

Mașinile a doi polițiști din Constanța, sparte. Hoții au furat tot ce le-a picat în mână. Decizia magistraților

29 Dec 2021 1257

Au furat și haina unui polițist local Hoții care au spart mașina unui polițist din Constanța nu suportă arestul!

08 Dec 2021 1872

Detalii mai puțin știute Polițist rutier din Constanța, sancționat disciplinar după ce a amendat un polițist local. Unde este acum dosarul (document)

11 Oct 2021 18256

Scene de groază în Piața Tomis III Un polițist local din Constanța, lovit cu piciorul în piept! Prima condamnare

24 Sep 2021 3089

Polițistul rutier din Constanța, care a amendat un polițist local, sancţionat disciplinar de comanda IPJ. Victorie în instanță

13 May 2021 8230

Surse. Verdict final în cazul polițistului local din Constanța, amendat cu 500 de lei de un coleg de la Rutieră!

15 Apr 2021 3559

Trei ani cu suspendare pentru un polițist din Constanța! Decizia nu este definitivă

18 Feb 2021 1829

Când polițiștii se amendează între ei! Caz real la Constanța. Judecătorii descriu cu lux de amănunte ce s-a întâmplat

09 Feb 2021 3114

Oficial! Victorie în instanță pentru polițistul local din Constanța, amendat cu 500 de lei de un coleg de la Rutieră!

03 Feb 2021 9599

Pedeapsă mai blândă pentru un bărbat care a amenințat o polițistă locală din Constanța

05 Jan 2021 2375