Un tânăr din Maroc venit să studieze Medicina la Constanţa trăieşte coşmarul vieţii sale

Trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa, pentru tentativă la omor şi părăsirea locului accidentului, un tânăr de 27 de ani, din Maroc, student la Medicină, în Constanţa, a fost condamnat definitiv la şase ani de închisoare cu executare. Decizia a fost luată de judecătorii Curţii de Apel Constanţa şi este definitivă.
 
În actul de sesizare a instanţei, procurorii din Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa arată că, la jumătatea lunii martie 2015, poliţiştii de la Rutiera Constanţa au fost sesizaţi, prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, cu privire la faptul că în zona hotelului Oxford a avut loc un accident rutier, eveniment soldat cu vătămarea corporală a unui cetăţean. Mai mult decât atât, tot prin Serviciul Unic de Urgenţă 112, s-a mai anunţat că şoferul acuzat de producerea accidentului a părăsit locul faptei fără a avea permisiunea oamenilor legii. Ulterior evenimentului, conducătorul auto s-a deplasat la sediul Poliţiei Rutiere Constanţa, unde a povestit cele întâmplate.
 
Cel în cauză a declarat că, în zona hotelului Oxford, trei persoane de sex masculin s-au pus în faţa autoturismului pe care îl conducea cu scopul de a-l opri, după ce, în urmă cu câteva minute, avusese un conflict cu respectivii bărbaţi.
 
Inculpatul a mai precizat că, de frică, a tras dreapta de volan, context în care l-a acroşat pe unul dintre cei trei indivizi care au încercat să-l oprească, iar din cauza fricii a părăsit locul accidentului.
 
Ulterior cercetărilor specifice, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus trimiterea în judecată a inculpatului pentru tentativă la omor şi părăsirea locului accidentului.
 
Ieri, Curtea de Apel Constanţa a dispus condamnarea tânărului student la şase ani de închisoare cu executare pentru tentativă la omor. Totodată, instanţa a decis achitarea inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de părăsirea locului accidentului.
 
Decizia Curţii de Apel Constanţa este definitivă.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Filip, fiul lui Marcel Ciolacu, este student la Universitatea Ovidius Constanța. La ce facultate este și de ce a ales să vină aici

10 Jun 2021 4352

Un tânăr israelian, student la Facultatea de Medicină, condamnat la Constanța pentru ucidere din culpă

10 Apr 2020 2407

Universitatea „Ovidius“ cumpără un ecograf pentru Secţia de Nefrologie din cadrul Spitalului Judeţean

02 Oct 2019 1760

#citeșteDobrogea Medicul constănţean Alexandru Karatzali, pionier al geneticii celulare

09 Sep 2019 2262

A crezut că la Constanţa se face facultatea de medicină pe şpagă. Un student a fost condamnat. Mita a fost confiscată

27 Jan 2018 6083

UPDATE 1. Percheziții la Facultatea de Medicină Mai mulţi profesori sunt suspectaţi de luare de mită

06 Jul 2015 2225

Din iulie 2015 Se schimbă modalitatea de admitere la Facultatea de Medicină a UOC

17 Nov 2014 6056

Facultatea de Medicină Dentară din cadrul Universităţii Ovidius este acreditată

18 Jul 2014 3586