Surse - percheziții informatice Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, a ajuns la DNA Constanța!Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași, a ajuns vineri dimineață la DNA Constanța!

Vizita de azi are legătură cu acțiunea procurorilor DNA Constanța, din martie 2024, atunci când au efectuat percheziții la Consiliul Județean Călărași. 

Potrivit datelor noastre, șeful CJ Călărași nu are nicio calitate în acest dosar. 

De asemenea, tot potrivit datelor noastre, în această dimineață la sediul DNA Constanța ar fi fost derulate o serie de activități specifice cu caracter informatic. 

Vasile Iliuță a fost trimis în judecată, în trecut, într-un alt dosar instrumentat tot de procurorii DNA Constanța.
 
În această cauză, șeful CJ Călărași a fost achitat, în primă instanță, de Tribunalul București.
 

Decizia tribunalului a fost contestată la Curtea de Apel București, unde se află în prezent dosarul.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție. 
 
PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Procurorii DNA la sediul CJ
Averea și interesele lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași! (DOCUMENT)


 

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Procurorii DNA la sediul CJ Averea și interesele lui Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași! (DOCUMENT)

21 Mar 2024 7611

Procurorii DNA Constanța efectuează percheziții la Consiliul Județean Călărași!

21 Mar 2024 988

Vasile Iliuță, președintele CJ Călărași, trimis în judecată de DNA Constanța, achitat de Tribunalul București! Curtea de Apel București, primul termen în apel (DOCUMENT)

29 Dec 2023 1269

DNA Constanța l-a trimis în judecată pe Vasile Iliuță, președintele Consiliului Județean Călărași! Pronunțarea amânată (DOCUMENT)

29 Oct 2023 1561

Detalii din ancheta lui Andrei Bodean Președintele CJ Călărași ar fi amenințat un procuror pentru a nu-l trimite în judecată (rechizitoriu)

05 Mar 2021 2771

DNA Constanța s-a „mutat“ la Consiliul Județean Călărași! Președintele Vasile Iliuță, trimis în judecată de Andrei Bodean

25 Feb 2021 4094

Iliuță Vasile, președintele Consiliului Județean Călărași, trimis în judecată de DNA Constanța

24 Feb 2021 1998